€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Shiseido Zonverzorging & Zelfbruiner

Per Pagina
Sorteren
De zonverzorging producten van Shiseido maken hun gezichts- en lichaamsverzorginglijn compleet. Verdeeld in drie groepen; Ultimate Sun Protection, Urban Environment en UV Protective. De Ultimate Sun Protection producten verzorgen en hydrateren de huid waarnaast ze beschermen tegen schadelijke UVA en UVB stralen. Een belangrijk kenmerk is dat de producten blijven zitten als ze in aanraking komen met water. De Urban Environment collectie is speciaal ontworpen voor klanten die in een stedelijk gebied wonen. Hun huid is niet alleen blootgesteld aan de zon, maar ook aan de lucht die meer schadelijke stoffen bevat dan in het platteland. Daarnaast kan je de huid beschermen met één van hun UV Protective foundations. Beschikbaar in stick, vloeibare en poeder consistentie. Alle producten uit hun zonverzorgingscollectie zijn geschikt voor gevoelige huidtypen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer