Opruiming | Beperkte Beschikbaarheid | Koop Nu

Decleor Zonverzorging & Zelfbruiner

In 1974 werd het bedrijf Cléor door Solange Dessimoulie opgericht. Het merk draaide om natuurlijke huidverzorging dat afstamde van de ervaring die Solange had opgedaan in de schoonheidsindustrie. Na haar ontmoeting met Caroline Colliard in 1976 werd de naam veranderd naar Decléor.
Decléor werkt op de basis van essentiële oliën en aromatherapie (ook wel bekend als Aromessence olie serum bij Decléor) en gebruikt enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Tegen het einde van de 70'er jaren ontwikkelde Decléor het Aroma Duo concept. Dit concept duid de positieve ontwikkeling die voortkomen wanneer de Aromessence voor een moisturizer word aangebracht aan. Het is bewezen dat bij het aanbrengen van het serum voor de moisturizer, de werking van de moisturizer 63% effectiever is.

Aromessence Neroli Olie Serum is het eerste serum ontwikkeld door Decléor en is tot op de dag van vandaag één van hun best verkopende producten. Het multi-award winnende serum bevat een combinatie van essentiële oliën die alle huidtypes perfect hydrateert.
Daarnaast werken zij ook aan andere huidverzorgingsproducten staan bekend voor de verscheidene moisturizers die aangeboden worden. Met zowel dag- als nachtcrèmes die gemaakt worden van natuurlijke producten zoals verschillende wassoorten en boters.

Decléor Men Essentials is een nieuwere collectie die geheel draait om de benodigdheden voor de mannelijk huidverzorging. Alhoewel deze collectie een lager prijspunt dan hun algemene assortiment heeft wordt er niet gecompromitteerd op kwaliteit. De collectie bevat de populaire Men Essentials Clean Skin Scrub Gel met kruidnagel en eacalyptus olie die gebruikt kan worden voor het scheren of bij de huidverzorgingsroutine in de avond.
Daarnaast is de Aromessence Triple Action Shave Perfector Serum ook onderdeel van deze collectie om de huid te beschermen tijdens het scheren.

Alle
€16,55
RRP €41,00
60%
KORTING
Decleor Aroma Sun Expert Summer Oil 150ml SPF30
1
Filteren op
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
TOEPASSEN
Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer