Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Wenkbrauw Make-Up

Per Pagina
Sorteren
Wenkbrauwen zijn erg belangrijk geweest in de cosmetica-industrie, sinds het begin van de 20e eeuw, toen make-up voor het grote publiek toegankelijk begon te worden.

Cinema heeft een grote rol gespeeld in de populariteit van wenkbrauwmake-up, waarbij de wenkbrauwstijlen van de filmsterren vaak de trends bepalen. Wenkbrauwtrends zijn in de loop van de decennia geëvolueerd, vanaf de jaren 1920, toen een zeer dunne en gelifte vorm de voorkeur had.

Wenkbrauwstijlen zijn geëvolueerd sinds die vroege dagen. In de jaren ’80 was bijvoorbeeld een meer natuurlijke look populair. Terwijl vanaf 00's een meer geometrische en gedefinieerde wenkbrauwvorm de voorkeur heeft.

In overeenstemming met de steeds veranderende trends, kunnen we nu cosmetica-schappen vinden vol met wenkbrauwmake-up, variërend van potloden en primers tot schaduwen en was. Ze zijn allemaal ontwikkeld om ze te vormen, dikker te maken, te fixeren en te kleuren naar onze persoonlijke make-upsmaak of om onze favoriete schoonheidstrends na te bootsen.

Veel merken bieden wenkbrauwmake-up aan in hun cosmetica-assortiment, de meest productieve is Anastasia Beverly Hills. Die een enorm scala aan productsoorten, tinten en dierproefvrije, veganistische formuleringen biedt.
Toon Meer