Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Shampoo

Per Pagina
Sorteren
Shampoo is het enige haarproduct waar de meeste mensen, en zelfs dieren, niet zonder kunnen. Het is een dikke reinigingsvloeistof die wordt gebruikt om je haar en hoofdhuid te reinigen en talg te verwijderen. Sebum is een olie die van je huid op je hoofdhuid vrijkomt in de haarzakjes die je haar gesmeerd houdt. Traditionele shampoo wordt nat op het hele haar aangebracht, tot schuim gemasseerd en rond de hoofdhuid gewerkt voordat het wordt uitgespoeld.

Er zijn echter veel mogelijkheden als het om shampoo gaat en niet “alleen” met als doel het haar en de hoofdhuid schoon te houden. Shampoo in zijn pure moderne vorm van vandaag werd geïntroduceerd in de jaren 1930 en werd de "Drene Shampoo" genoemd. Het was de eerste die niet met zeep werd geproduceerd, maar met synthetische oppervlakteactieve stoffen.

De shampoo wordt op de markt gebracht en geproduceerd voor verschillende behoeften en voor verschillende demografische groepen in de moderne wereld. Er zijn shampoos voor kinderen die minder irriterend zouden moeten zijn voor je huid en je ogen. Er zijn shampoos op maat gemaakt voor volwassen mannen en vrouwen met verschillende geuren en eigenschappen.

Je zult shampoos kunnen vinden die speciaal zijn ontworpen om alle verschillende haartypes te reinigen, zoals droog, fijn, vettig, gekleurd, beschadigd en zacht haar. Dit gaat ook hand in hand met het kiezen van de juiste voor je hoofdhuid om een vette, droge, schilferige, gevoelige of jeukende hoofdhuid te helpen behandelen.

Als je eenmaal de juiste shampoo voor jouw haar- en hoofdhuidtype hebt gevonden, kun je vervolgens kiezen uit verschillende eigenschappen zoals; hydraterend, volumegevend, gebruik op gekleurd haar, voedend, onderhoudend, zilvereffect om geelblond haar te neutraliseren en roos te verwijderen.

Er zijn shampoos met geneeskrachtige eigenschappen, terwijl er andere zijn die meer gericht zijn op esthetiek en de best zichtbare uitstraling creëren. Sommige shampoos zouden gemakkelijk uit te spoelen moeten zijn, minimale irritatie aan je ogen en huid geven en ook helpen om beschadigd haar te herstellen. Shampoos zoals Olaplex zijn enorm populair en hebben een algemeen herstellend ethos met hun shampoos. Milk_shake en L'Oréal zijn andere populaire shampoomerken die gekleurd haar in stand houden maar ook beschadigd haar helpen.
Toon Meer