Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Mascara

Per Pagina
Sorteren
Mascara is een van de meest populaire make-upproducten en wordt gebruikt om de wimpers te accentueren. Er is een grote verscheidenheid aan mascara's op de markt die zijn ontworpen om te voldoen aan alle verschillende individuele behoeften en stijlvoorkeuren.

Mascara kan worden gedateerd in de tijd van de Cleopatra toen het werd uitgevonden om schoonheid te verbeteren. Oorspronkelijk zou het gemaakt zijn van krokodillenmest, verbrande amandelen, kohl, honing en water.

Tegenwoordig is het een beetje anders, omdat het vaak gemaakt en geformuleerd is van vloeistof en je wimpers er op specifieke manieren uit kan laten zien, werken en behouden, zoals; krullend, langer, gedefinieerd, volumineus, waterdicht en niet-klonterend.

Mascara's zijn er in verschillende kleuren, waarbij zwart en bruin het populairst zijn. Ze worden ook geleverd met een zeer belangrijke applicator, die in de meeste gevallen speciale soorten penselen zijn. Ze zijn stuk voor stuk ontworpen om te helpen een bepaalde look te bereiken, zodat je je wimpers kunt laten opvallen.

Mascara's evolueren voortdurend met nieuwe en verbeterde functies om de prestaties te verbeteren en je te helpen je look te perfectioneren. Veel merken zijn nu op weg om dierproefvrij te zijn, natuurlijke biologische ingrediënten te gebruiken en de formules te verbeteren om ze langer houdbaar te maken.

De meeste beautymerken hebben mascara in het assortiment; MaxFactor, IsaDora en Clinique. Er zijn ook duurdere merken zoals; Mac, Elizabeth Arden en Yves Saint Laurent die allemaal fantastische mascara maken voor alle prijsklassen en budgetten.
Toon Meer