Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Make-Up Removers

Per Pagina
Sorteren
Make-up removers gaan hand in hand met uw make-up en zijn even belangrijk. Er zijn veel make-up removers van grote huidverzorgings- en cosmeticamerken zoals Clarins, Guinot, Lancome en Bioderma. Ze zijn er in veel verschillende vormen, variërend van balsems, schuim en melk tot gels, crèmes, waters en doekjes.

Naast het verwijderen van make-up, reinigt een goede make-upremover de huid ook grondig, waarbij onzuiverheden en vuil dat zich onder en op de make-up heeft gevormd, wordt weggespoeld. Als deze onzuiverheden op de huid achterblijven, kunnen ze irritatie veroorzaken, mogelijk puistjes veroorzaken en de huid zelfs sneller verouderen.

De hoofdingrediënten van make-upremovers zijn een mengsel van verschillende middelen, die op olie- of waterbasis kunnen zijn. Het verschil tussen een "normaal reinigingsproduct" en een make-up remover product is hoe diep het reinigt. Een cleanser reinigt dieper in de huid, terwijl een make-up remover producten als foundation, oogschaduw en mascara alleen verwijdert.

Er zijn make-upverwijderaars ontwikkeld voor alle huidtypes, inclusief de droge, vette en gevoelige huid, zodat u de juiste voor uw huid kunt vinden. Als u waterproof make-up gebruikt, zorg er dan voor dat u ook een waterproof make-up remover kiest.
Toon Meer