Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Lipgloss

Per Pagina
Sorteren
De man achter het cosmeticamerk Max Factor vond lipgloss in 1930 uit voor gebruik door actrices in de filmindustrie. De lipgloss zou op film opvallen, waardoor de lippen er glanzend en meer gedefinieerd uit zouden zien, vooral in de vroege zwart-witfilms. Het werd toen enorm populair bij het publiek.

Het wordt tegenwoordig voornamelijk gebruikt om de lippen glans te geven en vaak met een meer subtiele kleur. Lipgloss is er in verschillende vormen en manieren om het aan te brengen, zoals; een cilindertype met een staafje om het product op de lippen aan te brengen, of in plastic tubes of containers om het met je vingers aan te brengen.

De lipgloss is ook een product dat een grote verscheidenheid aan verschillende doeleinden en afwerkingen heeft en een brede demografie van mensen kan aantrekken. Je kunt een glitterachtig, metallic, glanzend, glinsterend, met kleur of niet, mat en zelfs met verschillende smaken hebben.

Lipgloss kan een uitstekende keuze zijn om bovenop je lippenstift toe te voegen om de kleur nog meer te versterken. De meeste grote cosmeticamerken hebben lipgloss in hun assortiment zoals; Mac, Nars, Anastasia Beverly Hills en Clarins. Merken zoals Q-KI verkopen lipgloss vaak als onderdeel van een cadeauset voor make-up/beauty om een algehele look te helpen creëren.

Lipgloss is een uitstekende keuze voor jongere consumenten die net beginnen te experimenteren met make-up of voor mensen die op zoek zijn naar een subtiele optie en geen intense kleur op hun lippen willen aanbrengen.
Toon Meer