Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Elemis Huidverzorging

Per Pagina
Sorteren
Elemis is een luxueuze spa en een huidverzorgingsmerk gevestigt in het Verenigd Koninkrijk. In 1990 begonnen zij met gespecialiseerde luxueze spa behandelingen. De filosofie van het merk is gebasseerd omtrent de combinatie van natuurlijke producten met een vlijmscherpe wetenschappelijke benadering. De productsformules bevatten natuurlijke extracten, essentieële olieën en botanische extracten.

Het merk heeft in de loop der tijd vele prijzen binnen weten te slepen. In 2014 won Elemis de titel Best British Brand Award op de CEW Beauty Awards. Veel van hun bestverkopende producten zijn erkend in de schoonheidsindustrie; zo heeft de anti-rimpel Pro-Collagen Marine Crème de prijs voor de Beste Allerdaagse Moisturiser gewonnen in 2016 en is deze in 2017 in de Vogue benoemd.

Dit product blijft een groot succes bij vrouwen van alle leeftijden met haar formule die de huid in 14 dagen strakker maakt en hydrateert. Het kan ´s ochtends worden gebruikt door een kleine hoeveelheid aan te brengen in het gezicht, de nek en het decolleté. Elemis Reinigende Balsem is een ander populair product door haar intens reinigende en voedende werking. Breng de balsem aan door uw huid te masseren met kleine cirkelvormige bewegingen en laat deze vervolgens 10 minuten intrekken. Na deze 10 minuten kunt u de balsem van uw huid verwijderen met een warm washandje of doekje.

Naast hun geweldige huidverzorgingsproducten heeft Elemis ook luchtjes,haarverzorgings- en zelfbruinerproducten uitgebracht. In 2010 brachten zij een exotische Eau de Parfum uit gevolgd door enkele Elixir parfumolies.
Elemis shampoo en conditioner hebben een voedende werking en een revitaliserende formule die werkt op alle haartypes. Wat de zelfbruiners bertreft zijn wij enorm fan van de Tan Accelerator die bestaat uit Madadamia-olie en Shea Butter, deze won de prijs Total Flow Bronzing Moisturizer.

Elemis wordt door velen gezien als een lifestyle merk met haar producten die het beste wat de natuur en de wetenschap te bieden hebben te combineren. In tegenstelling tot andere huidverzorgingsproducten test Elemis haar producten niet op dieren en gebruiken zij geen synthetische stoffen, veel van de formules zijn glutenvrij en veganistisch. Veel van de producten kunnen ook tijdens de zwangerschap worden gebruikt, zo ook de meeste olies en stimulerende gels. Celebrities als Cara Delevingne en Natalie Dormer zijn fan van dit merk.

Bent u op zoek naar goedkope Elemis producten? Parfum Klik is één van de goedkoopste websites om deze te kopen, wij hebben altijd de beste deals op onze producten en geschenksetten. We slaan regelmatig producten in, van de populaire Papaya Enzyme Peel Crème tot hun collecte Muscle Soak producten. Kijk hieronder naar ons indrukwekkende Elemis aanbod en vindt jouw nieuwe huidverzorging essentials!
Toon Meer