Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Philip Kingsley Haarverzorging

Per Pagina
Sorteren
Het haarverzorgingsassortiment van Philip Kingsley beschikt over meerdere bekroonde producten en het merk is trots op zijn wetenschappelijke benadering die de resultaten genereert waardoor klanten blijven terugkomen voor meer.

Philip Kinglsey geeft echt om de gezondheid van het haar en de hoofdhuid van mensen en heeft producten ontwikkeld die zijn ontworpen om mensen te helpen met aandoeningen zoals haaruitval en een groot aantal hoofdhuidproblemen.

Hun producten zijn ook geschikt voor alle verschillende haartypes en texturen, zoals fijn haar, stug haar, normaal haar, anti-roos en gekleurd haar.

Ze hebben meerdere producten voor gebruik op een schilferende en jeukende hoofdhuid zoals conditioners, shampoos en toners, maar ook meer directe behandelingsproducten zoals haar- en hoofdhuidmaskers. Voor mensen met droog haar en een droge hoofdhuid heeft Philip Kingsley een grote selectie shampoos en conditioners om het vochtgehalte te verhogen. U kunt ook producten voor een gevoelige hoofdhuid vinden zonder toegevoegde kleur- of geurstoffen om uw haar voorzichtig te behandelen.
Toon Meer