€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Bourjois Cosmetica

Per Pagina
Sorteren
Bourjois, het internationaal populaire Franse cosmeticamerk, produceert al sinds 1863 prachtige schoonheidsproducten. De maker van het merk, cosmetoloog Joseph-Albert Ponsin, begon oorspronkelijk met exclusieve make-up voor het theater, voordat hij zich uitbreidde naar de commerciële wereld.

Tegenwoordig heeft Bourjois een geweldige make-upcollectie en is vooral beroemd om zijn assortiment crèmekleurige blushers en lippenstiftsets. Bekijk onze selectie Bourjois-cosmetica, met onder andere foundation en oogschaduw. Vind je favoriete producten en pak een geweldige deal voor make-up van Bourjois.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer