Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Jimmy Choo Bad & Lichaam

Per Pagina
Sorteren
Jimmy Choo is een beroemde Britse schoenenontwerper, die zijn label in 1996 oprichtte. Het verhaal van het merk begint bij een bescheiden begin toen de ontwerper zijn schoenen zou verkopen op een lokale markt in Oost-Londen.

Het merk heeft schoenen ontworpen voor onder meer Lady Diana, van wie werd gezegd dat ze een vriend van de ontwerper was. En tijdens de jaren '00 met een beroemde scène in Sex and the City waarin Carrie Bradshaw, in een Assepoester-jurk, een schoen verloor en uitriep 'I lost a Choo!', explodeerde het merk Jimmy Choo in populariteit.

In 2011 stapte het merk over naar de parfumindustrie en deed dit met groot succes. De populaire geuren Jimmy Choo Blossom, Exotic and Fever worden nu nogsteeds zeer goed ontvangen.

Ter ondersteuning van deze fantastische geuren heeft Jimmy Choo bad- en lichaamsproducten geïntroduceerd, waaronder bodylotions, douchegels en deodorants. Het gebruik van een van deze geurende producten is een geweldige manier om de levensduur van je favoriete Jimmy Choo-geur te verlengen.
Toon Meer