Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Anti-Cellulitis

Per Pagina
Sorteren
Vrouwen van alle leeftijden zullen waarschijnlijk op een bepaald moment in hun leven cellulitis op hun lichaam ervaren. Het verschijnt als kuiltjes en wordt soms "sinaasappelschil" op de huid genoemd.

Cellulitis is in feite opgeslagen vet in het bindweefsel op uw onderlichaam en is vaak het gevolg van een combinatie van factoren zoals; hormonen, verandering in metabolisme, verandering in dieet en het kan ook erfelijkheid zijn.

Er zijn veel behandelingen om deze "ongewenste" kuiltjes in uw lichaam te behandelen. Omdat cellulitis wordt gezien als een esthetische kwestie, heeft de schoonheidsindustrie het in eigen handen genomen om er behandelingen voor te creëren.

Merken zoals; Clarins, Skeyndor, Elemis, Jeanne Piaubert en Kanebo Cosmetics hebben allemaal producten zoals; serums, lotions, balsems, crèmes en gels. De behandelingen zijn gemaakt om uw huid te verstevigen, glad te maken en te verstevigen met de hoop cellulitis te verminderen.

Veel merken hebben behandelingen die gericht zijn op de cellulitis direct en intensief gedurende een korte gedefinieerde periode, zoals 15 dagen voor de beste resultaten.
Toon Meer