Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Algemene Voorwaarden en Bepalingen

(1) Inleiding

Deze algemene voorwaarden en bepalingen bepalen uw gebruik van Parfum-Klik.be; door onze website te gebruiken, gaat u volledig akkoord met deze voorwaarden en bepalingen. Als u niet akkoord gaat met enig deel van deze voorwaarden en bepalingen, moet u onze website niet gebruiken.

(2) Intellectuele eigendomsrechten

Tenzij anders vermeld, bezitten wij en onze licentiehouders de intellectuele eigendomsrechten van de website en het materiaal op de website. Onderworpen aan de onderstaande licentie, zijn al onze intellectuele eigendomsrechten onder voorbehoud.

(3) Licentie om website te gebruiken

U kunt uitsluitend de websitepagina's bekijken of downloaden voor cache-doeleinden en afdrukken, mits:

(a) U het materiaal van Parfum-Klik.be niet opnieuw publiceert (waaronder wederpublicatie op een andere website) of het materiaal van deze website verveelvoudigt of opslaat op enig openbaar of particulier elektronisch ophaalsysteem;

(b) U mag onze website of het materiaal op onze website niet verveelvoudigen, namaken, kopiëren, kopen, wederverkopen, bezoeken of anderszins exploiteren voor commerciële doeleinden, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming;

(c) U mag enig materiaal op de website niet bewerken of anderszins wijzigen.

(4) Beperkte aansprakelijkheid

De informatie op deze website wordt gratis verstrekt en u erkent dat het onredelijk zou zijn om ons aansprakelijk te houden voor deze website en de informatie op deze website.

Wij streven er naar om te garanderen dat de informatie op deze website juist is, wij kunnen niet waarborgen dat deze informatie volledig of accuraat is, noch verplichten wij ons er niet toe om te waarborgen dat de website beschikbaar blijft of dat het materiaal op deze website up-to-date blijft.

Voor zover volgens de wet uitvoerbaar sluiten wij alle representaties, garanties en bepalingen uit (waaronder, zonder enige beperking, de geïmpliceerde bepalingen, garanties of overige voorwaarden betreffende toereikende kwaliteit, geschiktheid voor doeleinden of wat betreft het gebruik van enige redelijke vaardigheid en verantwoordelijkheid).

Onze aansprakelijkheid is beperkt en uitgesloten voor zover toegestaan door de van toepassing zijnde wetgeving. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe, indirecte of vervolgschade of schade voortvloeiend uit deze voorwaarden of bepalingen of in combinatie met onze website, voortvloeiend uit onrecht, contract of anderszins - waaronder, maar niet beperkt tot, enig verlies van winst, contract, zaken, goodwill, gegevens, inkomsten, opbrengsten of verwachte besparingen.

Niets in deze voorwaarden en bepalingen zal onze aansprakelijkheid op fraude, dodelijk of persoonlijk letsel uitsluiten of beperken voor zover dit wordt veroorzaakt door onze nalatigheid of voor enige andere aansprakelijkheid die niet kan worden uitgesloten of beperkt onder de van toepassing zijnde wetgeving.

(5) Variatie

Wij kunnen deze voorwaarden en bepalingen van tijd tot tijd wijzigen. Controleer deze pagina regelmatig teneinde te garanderen dat u bekent bent met de huidige versie.

(6) Algehele overeenkomst

Deze voorwaarden en bepalingen, samen met ons privacybeleid vormen de algehele overeenkomst tussen u en ons in relatie tot uw gebruik van onze website en zullen alle voorgaande overeenkomsten betreffende uw gebruik van deze website overschrijven.

(7) Wetgeving en jurisdictie

Deze kennisgeving is onderworpen aan en gevormd conform de Nederland wetgeving en enige geschillen betreffende deze kennisgeving zal zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Nederland.

(8) Onze contactgegevens

De volledige naam van ons bedrijf is Perfume Click Europe BV en ons adres is Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam, Nederland. Ons bedrijfsregistratienummer is 81680155.

(9) Product Illustraties

Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat de afbeeldingen van onze producten zo accuraat mogelijk zijn, maar alle afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden. In sommige gevallen kan het zijn dat de verpakking van een product aangepast is, nadat de foto is genomen, of het kan een afbeelding zijn van een andere grootte van hetzelfde product. Leest u alstublieft de product beschrijving nauwlettend om te verzekeren dat u het correcte product besteld.

Retourneren

Wij hopen uiteraard dat u helemaal tevreden met uw aankoop en zullen ons uiterste best doen om enige problemen die voorkomen op te lossen. Mocht u echter ontevreden zijn met uw aankoop kunnen wij het item omruilen, een tegoed aanbieden of een vergoeding geven.

Retourvoorwaarden en -bepalingen

 1. Klanten hebben het recht om hun bestelling binnen 28 dagen na aankoop terug te sturen. Wanneer de klant gebruik maakt van zijn recht om een bestelling na verwerking te annuleren, moeten de producten ongeopend en ongebruikt worden geretourneerd om een terugbetaling van de productkosten te verkrijgen. De klant moet contact opnemen met Parfum Klik om de teruggave van een product te bevestigen.
 2. We vragen dat producten teruggestuurd worden in de originele product verpakking.
 3. Alle geretourneerde producten zullen vergoed of geruild worden mits deze ongeopend, ongebruikt en/of onbeschadigd zijn. Bij ontvangst van ongewenste, onjuiste, defect of beschadigde producten dient u contact met ons op te nemen om een vergoeding voor de retourkosten te ontvangen. Bewijs hiervan word vereist ter ondersteuning van een claim.
 4. Enige geretourneerde items moeten binnen 28 dagen na aanschaf worden ontvangen om voor een vergoeding of vervanging in aanmerking te kunnen komen. Enige beschadigde items tijdens het retourneren door onvoldoende verpakking, kunnen uitsluitend gedeeltelijk worden vergoed, dit naar goeddunken van Parfum-Klik.be.
 5. In het geval dat de klant het onjuiste, defect of beschadigde product heeft ontvangen, dient de klant deze dan op eigen kosten naar ons te retourneren. Parfum Klik zal bij ontvangst van het geretourneerde product(en), het juiste product verzenden of de klant voor de product- en retourkosten vergoeden .
 6. Indien een pakket niet geleverd kan worden door een fout in de opgegeven adres gegevens, of als het pakket niet opgehaald wordt bij een collectiepunt, behouden wij het recht om bij ontvangst van het pakket de bezorgkosten niet te vergoeden .
 7. Indien een pakket niet geleverd kan worden door een fout in de opgegeven adres gegevens, of als het pakket niet opgehaald wordt bij een collectiepunt, behouden wij het recht om bij ontvangst van het pakket een retourneringsboete van €5.00 van de terugbetaling af te halen voor bestellingen die gebruik maken van standaardlevering en €10.00 voor bestellingen die gebruik maken van DPD.
 8. Onze retour adres is: c/o Bring Cargo BV, Griendwerkersstraat 10, 3334 KB, Zwijndrecht, Netherlands.

Vouchervoorwaarden & bepalingen

 1. Vouchers kunnen uitsluitend worden ingelost tegen producten op de Parfum Klik website (www.Parfum-Klik.be)
 2. Vouchers moeten worden beschouwd als contant geld. Ze kunnen niet worden vervangen bij verlies of diefstal.
 3. Deze voucher kan niet worden geruild tegen contact geld en is niet-retourneerbaar of overdraagbaar.
 4. Deze voucher mag worden gebruikt voor enig product van een lagere of gelijkwaardige prijs dan de waarde op deze voucher. Als de aankoop de waarde van de voucher overschrijdt, zal een extra betaling nodig zijn om de aankoop af te ronden. Enig resterend krediet kan worden gebruikt bij meerdere aankopen.
 5. De voucher heeft een unieke code; maak deze code niet aan iemand anders bekend. Enig misbruik van de code komt valt onder de verantwoordelijkheid van de koper.
 6. Vouchercodes zijn 12 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.
 7. Vouchercode waardes kunnen worden verkregen door de code op de website www.Parfum-Klik.be in te voeren bij het uitchecken
 8. Producten die als "imperfect" worden verkocht kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze niet overeenkomen met de beschrijving.
 9. Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde de voorwaarden en bepalingen te wijzigen.

Raadpleeg contact met ons opnemen voor meer informatie.