€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Veelgestelde vragen (FAQ)

Zijn uw producten authentiek?
• Al onze producten zijn 100% authentiek en worden geleverd in de volledige fabrikant verpakking.
Zijn uw prijzen inclusief BTW?
• Ja, alle prijzen zijn inclusief BTW.
Verkoopt u parfums en aftershave geschenksets?
• Ja, we hebben een van de meest uitgebreide assortimenten ven geschenksets beschikbaar online. Bezoek onze pagina met geschenksets om door het volledige assortiment te bladeren.
Heeft u meer producten beschikbaar dan die op de site vermeld staan?
• De menu's bovenaan onze op site tonen alleen de meest populaire merken. Als u een volledig assortiment producten wilt zoeken, gebruik alstublieft het veld 'Zoeken' boven aan op de site. Alle producten die we hebben kunnen online bekeken worden. We ontvangen echter elke dag nieuwe producten, dus wat u vandaag niet kunt vinden, is mogelijk morgen beschikbaar. We raden u aan onze site regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van wat wij te bieden hebben.
Heeft u speciale aanbiedingen?
• Ja dat hebben we! Meld u aan voor onze nieuwsbrief om al onze speciale aanbiedingen te ontvangen.
Heeft u fysieke winkels?
• Nee. We zijn een online kleinhandelaar zodat we onze prijzen zo laag mogelijk kunnen houden.
Hoe betaal ik voor mijn bestelling?
• U kunt uw bestelling online betalen met Internetbankieren, Credit Card of PayPal Express.
Wanneer komt mijn bestelling aan?
• Met standaardlevering kunt u uw bestelling binnen 4 werkdagen verwachten. Met DPD kunt u uw bestelling binnen 5 werkdagen verwachten. Voor meer informatie, zie onze Leveringsinformatie pagina.
Waar is mijn bestelling?
• U zou van ons een verzend email moeten ontvangen met uw trackingnummer en geschatte leverdatum. Houd er rekening mee dat het trackingnummer mogelijk vóór 1-3 dagen niet bijgewerkt wordt, omdat het wordt geactiveerd zodra uw pakketje het land van bestemming heeft bereikt. Uw bestelling is echter onderweg. Als u uw bestelling niet binnen de geschatte levertijd heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via e-mail of vul ons niet-levering claimformulier in.
Wat is uw retourbeleid?
• U kunt producten binnen 28 dagen na ontvangst retourneren in hun volledige originele verpakking voor terugbetaling. Als u uw bestelling wilt retourneren, vul alstublieft ons retourformulier in.
Para Voor alle andere vragen kan u per e-mail of livechat contact met ons opnemen.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer