€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Yves Saint Laurent Parfum & Damesgeur

Yves Saint Laurent werdt opgericht door de ontwerper Yves Saint Laurent en zijn partner Pierre Berg in 1962. YSL bracht meerdere bekende en shockerende kledingstukken uit voordat het een haute couture merk werdt. Met vele beroemdheden die zijn unieke kledingstukken wouden dragen bereikte YSL al snel een fenomenaal succes.
Hun eerste geur "Y" kwam uit in 1964, wat gevolgd werdt veel meer geuren. In 1971 bracht Yves Saint Laurent hun eerste mannengeur uit "Pour Homme".
YSL's parfums en aftershaves bestaan uit dynamisch succes en vullen hun couture kledingstukken mooi aan. Ze hebben een plek in de geschiedenis van geuren gekregen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer