Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Viktor & Rolf Parfum & Damesgeur

Viktor & Rolf is een Nederlands modehuis gevestigd in Amsterdam. De ontwerpers Viktor Horsting en Rolf Snoeren zijn beide geboren in 1969. Ze begonnen samen kleding te ontwerpen nadat ze vrienden werden tijdens hun studie aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Het duurde niet lang voordat ze besefte dat ze samen een topteam waren en nadat ze een ontwerpprijs wonnen in 1993 besloten ze om naar Parijs te verhuizen om zich nog meer op mode en ontwerpen te richten. In het begin ontwierpen ze enkel couture stukken voor vrouwen, maar begonnen al snel uit te breiden naar draagbare kleding. Een voorbeeld van hun creatieve ingeving is hun eerste geur Le Parfum (1996), maar het had geen echte geur. In plaats daarvan was de fles gevuld met water en onmogelijk om te openen.

Rond 2000 vonden Viktor & Rolf dat het tijd was om op een grotere schaal te gaan werken en brachten ready-to-wear collecties voor vrouwen uit met een mannencollectie enkele jaren later. Rond diezelfde tijd brachten ze de grootste Viktor & Rolf parfum tot op de dag van vandaag uit - Flowerbomb (2004) . Deze parfum is verpakt in een flacon in de vorm van een granaat en de geur past bij de impact die de mix van bloemen, frisse en zoete noten heeft. Ondanks de naam bevat deze geur niet alleen bloemen. Naast belangrijke bestanddelen zoals jasmijn, roos freesia en orchidee spelen bergamot, frisse thee en patchouli een belangrijke rol. Viktor & Rolf focuste zich de jaren daarna op Flowerbomb en brachten speciale uitvoering uit waaronder Flowerbomb Extreme (2007), Flowebomb Fairy Tale (2013) en Flowerbomb Fireworks (2015).

In 2014 brachten ze pas hun nieuwe geur Bonbon uit. Een zoete geur in een schattige fles in de vorm van snoep. De parfum focust frisse gourmet geur met suikernoten zoals karamel, mandarijn, sinaasappel en perzik op een houtige basis. Viktor & Rolf brengen elk jaar nieuwe collecties uit en wij kunnen niet wachten op hun nieuwe couture creaties!
Toon Meer