€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Victoria's Secret Parfum & Damesgeur

Victoria's Secret werd door Roy Raymond uitgebracht in 1977 met steun van zijn vrouw Gaye. Voordat hij de Victoria's Secret store opende kreeg Raymond een gevoel van schaamte als hij lingerie voor zijn vrouw kocht in warenhuizen. Victoria's Secret's succes bleef groeien en in de jaren 80 stond het bekend als een niche lingerie winkel die beschreven werd als “meer burleske dan Hoofdstraat”. Zijn eerste winkel opende hij in een winkelcentrum met het idee om een knusse en gastvrije atmosfeer te creëren.

Victoria's Secret heeft een breed assortiment met onder andere lingerie, nachtmode, zwemkleding, sportkleding en schoonheidsproducten zoals body lotions, body mists, geuren en lichaamsreinigers. VS heeft meer dan 200 vrouwengeuren in hun assortiment, van licht en fris to zwaar en verleidelijk. Hun eerste geur kwam uit in 1992 en voorlopig zullen zij nog niet stoppen met het uitbrengen van nieuwe geuren. Favorieten van zowel vrouwen als mannen (gedragen door hun vrouw) zijn best verkopende geuren Bombshell (2010), een bloem- en fruitachtige geur, en Sexy Little Things Noir (2008) een speelse en verleidelijke geur.

Sinds 1995 word er jaarlijks een Victoria's Secret modeshow gehouden. In 2014 bracht hun show meer dan $2.5 miljoen op wat verspreid werd over meerdere goede doelen. Best bekend zijn de VS Angels Adriana Lima, Candice Swanepoel, Lily Aldridge en Martha Hun. Naast hun Angels heeft Victoria's Secret ook ambassadrices die enkele jaren achter elkaar voor hun werken. Onder hun zijn Miranda Kerr en Rachel Hilburt geweest.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer