Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Versace Parfum & Damesgeur

Gianni Versace stichtte het Versace modehuis in 1978 en produceerd sindsdien kwaliteitsproducten in mode, geurtjes, cosmetica, accessoires en huisartikelen. Na zijn overlijden in 1997 overnam zijn zus, Donatella Versace, de directie van het modehuis als beide vice-president en hoofd ontwerpster. Donatella's dochter, Allegra, heeft na het overlijden van haar oom ook 50% van de voorraad geërfd.

Versace staat beroemd voor hoge kwaliteit en stijl en wordt steeds weer door beroemdheden gedragen. Elizabeth Hurley's zwarte Versace jurk en Jennifer Lopez's groene jungle jurk hebben beide ongelooflijke media-aandacht ontvangen dank hun betoverende en sexy designs. Versace heeft in de 90er jaren ook het "supermodel" fenomeen verspreid na hun gebruik van beide ieder beroemd model voor de jaarlijkse Herfst/Winter show in 1991/92. Het modehuis heeft ook een hotel op hun eigen naam, Palazzo Versace in Australië, en ze plannen nu al het tweede hotel in Dubai.

Versace heeft een uitgebreid assortiment van geurtjes, het eerste werd in 1981 gelanceerd met naam Gianni Versace for Women. Een andere geur die ook de familienaam draagt is Versace Woman, een romantisch bloemige geur met accenten van frangipani, wilde roos, bergamot, musk en amber. Yellow Diamond is een pittig zoete geur voor dames met een mengeling van accenten zoals citroen, perensorbet, oranjebloesem en delicate waterlelie. Versace lanceerde in 1994 een geurtje voor het dagelijkse gebruik, Red Jeans, een zoet bloemige geur met een heerlijk vanille accent. Gianni Versace lanceerde ook nog een parfum als toewijding aan zijn zus Donatella en noemde het parfum Blonde, waarna Donatella het als deel van haar eigen collectie Versus noemde, wat nu een absolute best-seller tussen de Versace parfums is.
Toon Meer