€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Versace Parfum & Damesgeur

Versace was geboren in 1946 in Italië. Hij began als een stagiair in zijn Moeders kleermakerij winkel voordat hij als freelance ontwerper begon te werken. In 1978 begon hij help van zijn broer Santo het Gianni Versace bedrijf.
Gianni's creatieve ingevingen kregen internationale waardering. In 1982 won hij de Cutty Shark en Golden Eye awards voor zijn 1982/1983 herfst/winter vrouwencollectie. Hij won ook de Golden Eye in 1984, 1990 en 1991.

Versace heeft in slechts 30 jaar erkening gekregen als één van de grootste leiders in internationale modehuizen in Italiaanse luxe met zijn ontwerpen en uitzonderlijke geuren.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer