Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Sarah Jessica Parker Parfum & Damesgeur

Op 11-jarige leeftijd maakte Sarah haar eerste Broadway debuut in The Innocent, Sarah Jessica Parker's familie besloot na haar casting voor de rol van Annie dat het tijd was om naar Cincinnati te verhuizen om haar acteerkunsten aan te scherpen. Eind jaren 70 toerde Sarah en haar zeven zusjes en broertjes door Amerika met hun rolletjes in the Sound of Music. Sarah Jessica Parker's eerste filmrollen waren in Footloose en Firstborn, beide uitgebracht in 1984. Footloose was één van de laatste keren waar we Sarah's natuurlijke bruine lokken konden bewonderen. In 1997 trouwde Sarah met haar liefje Matthew Broderick, tijdens haar ceremonie droeg ze een zwarte trouwjurk waar ze nu spijt van heeft. Haar eerste zoon, James Wilkie, was natuurlijk gebaard, waar haar tweeling Marion Marion Loretta Elwell en Tabitha Hodge via een draagmoeder ter wereld kwamen. Na de geboorte van de tweeling verhuisde de familie naar New York. Ze brengen veel tijd door in hun tweede huis in Kilcar, Ierland, waar Matthew zijn zomers vroeger doorbracht.

Sarah Jessica Parker's groeiende vermogen van €80 miljoen kwam niet aanwaaien. Haar rol in de Sex and the City (1998-2004) series heeft zonder twijfel het meest aan haar vermogen bijgedragen. Leuk feitje: Sarah sloeg de rol van Carrie Bradshaw bijna af, omdat ze liever niet in een TV-serie wou spelen. Ze is de enigste van de vier hoofdrolspeelsters die niet naakt te zien is met dank aan een “geen naaktheid” clausule in haar contract. De serie kwam ten einde in 2004 en werd gevolgd door twee blockbuster films; Sex and the City (2008) en Sex and the City 2 (2010). Sarah is niet alleen actrice, maar heeft ook een eigen kledingbedrijf “SJP” die zich focust op chique kleding en schoenen.

De eerste Sarah Jessica Parker parfum is ook de bekendste. De geliefde Lovely werd uit gebracht in 2005, een frisse geur geschikt voor alle soorten vrouwen. Er zijn meer dan vijf variaties van Lovely uitgebracht na de creatie van het origineel. De populairste zijn Lovely Liquid Satin (2006) en Lovely 10th Anniversary Edition (2015). Een andere favoriet is de Covet collectie, bestaande uit Covet (2007), een samenstelling van kamperfoelie en amber, en Covet Pure Bloom (2008), een bloemengeur met noten van kokoswater en liswortel.
Toon Meer