Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Police Parfum & Damesgeur

Police is een Italiaans modehuis dat opgericht is in 1983. Police begon met het ontwerpen van oogmode met de focus van prachtige zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. De Police ontwerpen met weerspiegelende glazen werden populair in de jaren 80 door hun modebewuste stijl.

Na het internationale succes van Police werd er gewerkt aan producten om hun aanbod uit te kunnen breiden. Eén van die producten was geuren. In de jaren 90 werd de eerste geur voor mannen "Police Original" uitgebracht. Dit werd in 2003 gevolgd door hun eerste vrouwelijke geur Naked Pour Femme. Een bloemige geur met noten van jasmijn, rozenhout en witte muskus.

Het bedrijf heeft veel succesvolle vrouwengeuren uitgebracht waaronder To Be The Queen (2013), een verleidende geur met sinaasappel, mandarijn, bessen en vanille, verpakt in een prachtige witte schedel met goude kroon. Een nieuwere geur is The Sinner (2014), een Eau de Toilette die noten van zwarte bessen, appel, vanille, tonka en ceder bevat. The Sinner komt in een flacon in de vorm van handboeien - zeer passend bij de naam van het merk.
Toon Meer