Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Paris Hilton Parfum & Damesgeur

Dochter van zakenman Richard Hilton en achterkleindochter van Conrad Hilton, succesvol Hilton Hotel & Resorts pionier, Paris Hilton heeft een naam voor zichzelf weten te maken. Naast zusje Nicky en broertjes Conrad en Barron is Paris de enigste die zelf een groot vermogen heeft gecreëerd. Ze heeft zich aan meerdere, succesvolle, zakelijke ondernemingen gewaagd. Op haar tv staan o.a. entertainer (lees: actrice, zangeres, DJ), auteur en modeontwerpster.

Als erfgename van het Hilton fortuin was het altijd al zeker dat ze in het schijnwerpers zou staan. Toch werd niet alles door de vingers gezien en toen haar feestgedrag zo erg werd dat ze elke dag in het nieuws gevonden kon worden dreigde haar familie haar naam uit het nalatenschap te laten schrappen. Paris verbaasde velen toen ze de positieve kant op ging en in 2003 een reality-serie, The Simple Life, met haar toenmalige beste vriendin Nicole Richie uitbracht. In deze serie lieten de jeugdvrienden hun leven vol privileges achter en ruilen het om voor het eenvoudige leven.

Paris Hilton produceert haar eigen shows, bekendste is de “My New BFF” series, en heeft er in nog veel meer gespeeld. Ze was te zien in films zoals Nine Lives (2002), The Hottie and the Nottie (2008) en The Bling Ring (2013). Haar boek Confessions of an Heiress werd in 2004 uitgebracht en gaf haar de titel van auteur van een New York bestseller. Vandaag de dag is ze een zakenvrouw met populaire Twitter en Instagram accounts.

Paris bleekt haar blonde haren en verlaat haar huis nooit zonder haar blauw contactlenzen (ze heeft van nature bruine ogen).

Paris Hilton betrad de geurenwereld in 2005 met de launch van haar populairste geur tot nu toe; Paris Hilton Eau de Parfum. In de eerste 10 jaar van haar geuren avontuur bracht ze meer dan 20 verschillende Paris Hilton geuren uit. Favorieten zijn de Passport collectie (2010) die bestaat uit vier verschillende geuren die gebaseerd zijn op verschillende landen, de Can Can collectie - Can Can (2007) en Can Can Burlesque (2014).
Toon Meer