Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Mugler Parfum & Damesgeur

Op zoek naar een lekker Thierry Mugler-parfum voor vrouwen? We hebben een geweldige selectie geurtjes en geschenksets van dit designermerk. Koop de luchtjes van Thierry Mugler voor vrouwen en voor een geweldige prijs.

Thierry Mugler is een gewaardeerd ontwerper en parfumeur. Hij staat bekend als controversieel, voor zowel zijn modecollecties als voor zijn uitgebreide assortiment parfums. Mugler verhuisde in de jaren twintig naar Parijs en vond daar werk als freelance ontwerper. In die tijd experimenteerde hij met design en creëerde een grote verscheidenheid aan prêt-à-porter collecties voor modehuizen in Parijs en Milaan, Londen en Barcelona. In 1973 creëerde Mugler zijn eerste onafhankelijke kledingcollectie voor vrouwen genaamd 'Cafe de Paris'.

Zijn eerste parfum, Thierry Mugler Angel, werd op de markt gebracht in 1992 en veroorzaakte een enorme rage omdat het een van de eerste in zijn soort was - een geur voor fijnproevers. Mugler's Angel parfum is altijd al enorm populair geweest en blijft één van de ontwerpers meest populaire geuren. Het was 13 jaar na het succes van Angel dat Mugler besloot zijn tweede damesgeur uit te brengen, Alien , die in talloze is uitgebracht.

Tegenwoordig zijn de parfums van Mugler waarschijnlijk bekender dan zijn modelijnen en hij blijft ons verbazen met zijn creaties voor beide mannen en vrouwen. Je kunt fantastische aanbiedingen vinden voor goedkope Mugler-parfums bij Parfum Klik, waaronder moeilijk te vinden limited editions, Mugler-schoonheidsproducten en luxe geschenksets tegen lage prijzen.
Toon Meer