€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Moschino Parfum & Damesgeur

Franco Moschino richtte het mode bedrijf Moschino op in 1983. Het werd onmiddelijk herkend als en luxurieus mode huis met een excentrieke en innovatieve stijl. Franco's liefde voor kunst, elegantie en innovatie bewees succesvol te zijn en moedigde zijn assistent, Rossella Jardini, aan om zijn stijl te behouden ook na zijn overlijden. Voor 19 jaar, van 1994 tot 2013, was Rossella de creatief directeur van Moschino. Ze creëerde geraffineerde, geometrische en moderne collecties. Jeremy Scott werd Moschino's creatief directeur na Rossella. Zijn excentriekheid past perfect bij Moschino's stijl & normen en waarden.

Het maakt niet uit wie de creatief directeur is, Moschino's stijl blijft excentriek, innovatief en helder, zonder dat het over de top is. Het moeder bedrijf, Moschino, is ook voorzien van accessoires, sieraden, cosmetica, horloges en geuren (ook hun jet helmen zijn niet te vergeten). Er zijn ook andere merken die zijn onstaan vanuit het moeder bedrijf: Moschino Cheap and Chip (tweede modelijn voor vrouwen) en Love Moschino (vroeger bekend als Moschino Jeans, voor mannen en vrouwen).

Moschino's eerste geur was "Moschino For Women" en werd gelanceerd in 1987. De vorm van de "Cheap en Chic" geur voor vrouwen heroept het fysieke voorkomen van Olive, uit Popeye de Zeeman. "Moschino Glamour" is een fijne, houten en muskus geur voor vrouwen. "Pink Bouquet" is een fleurige geur voor vrouwen, die heerlijke noten bevat van ananas, speculaas, jasmijn, lelie en violet.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer