Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Mayfair Parfum & Damesgeur

Mayfair Pefumes is een Brits merk dat zich net buiten Londen bevind en opgericht werd in 2004. Het bedrijf verkoopt populaire geuren en cosmetica die eerder uit de productie gehaald waren. Zij geven deze producten weer een plaats binnen de fast-paced beauty wereld. Hun groeiende catalogus bestaat uit parfums voor zowel mannen als vrouwen, cosmetica en zonneverzorging.

Mayfair kocht de rechten van de populaire Feather Finish gezichtspoeder over van het Franse cosmeticahuis Lentheric die de productie van dit product enkele jaren eerder had gestopt. De gezichtspoeder is nu teruggebracht door Mayfair en is nog steeds zeer populair door make-up fanaten. De poeder bevat een hint van Camelia olie die de huid beschermt en tot wel 25 uur glansvrij houdt.

Mayfair's parfum catalogus bestaat uit een scala van populaire vrouwengeuren. Een bestseller is de bloemige Eau de Toilette Flair (1999) die gebaseerd is op de gelijknamige klassieke geur van Lentheric. Het combineert bloemige noten van jasmijn, roos en mimosa met kruidige nootmuskaat en aromatisch sandelhout, muskus en amber. De welbekende Jovan Pagan geur is werd oorspronkelijk begin jaren 60 uitgebracht en werd opnieuw uitgebracht door Mayfair Perfumes. De herkenbare mix van exotische bloemen zorgt voor buitengewone langdurigheid. Andere noemenswaardige parfums uit de Mayfair collectie zijn de Oosterse en bloemige Tramp, Just Musk (2003) en de Floralia collectie uit meerdere geuren bestaat die draaien om een enkele bloemennoot.
Toon Meer