Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Little Mix Parfum & Damesgeur

Jade Thirlwall (geboren in 1992), Jesy Nelson (geboren in 1991), Leigh-Anne Pinnock (geboren in 1991) en Perrie Edwards (geboren in 1993) zijn de vier meiden die de groep Little Mix vormen.

De dames van Little Mix kwamen samen toen ze auditie deden voor het 8ste seizoen van de Britse X-Factor in 2011. Ze waren de eerste groep die de X-Factor daadwerkelijk won. Na hun overwinning tekende ze bij het platenlabel Syco, beheerd door Simon Cowell. Hun eerste single was een cover van het lied Cannonball door Damian Rice.

Daarnaast staan ze ook bekend voor hun individuele stijlen die terug te zien zijn in zowel hun kleren als haar en make-up.

Hun eerste album werd uitgebracht in 2012 en droeg de naam DNA. Het album was een onmiddellijk succes en stond op nummer drie in zowel het Verenigde Koninkrijk als Ierland. De bekendste liedjes uit album zijn Wings, Change Your Life en How Ya Doin'? (ft. Missy Elliot).

Little Mix's tweede album Salute werd uitgebracht in 2013. Het album werd met open armen ontvangen door de Britse media en stond als hoogtepunt op nummer 4 in de UK album charts. Dit album bevatte o.a. de singles Move, Little Me en Salute.

Hun derde album, Get Weird, kwam uit tegen het einde van 2015 en is tot nu toe hun populairste album. Het album stond op nummer 2 in Groot-Brittannië en Australië en zelfs op nummer 1 in Ierland. De eerste single, Black Magick stond op nummer 1 in Engeland. Ze brachten ook een nieuwe single uit, Secret Love Song, in samenwerking met Jason Derulo.

Vlak voor hun derde album werd uitgebracht lanceerde Little Mix hun eerste geur Gold Magic. De geur is een mix van alle vier hun persoonlijkheden en stijlen. Het komt in een zeer elegante flacon en bevat niet meer dan zes accenten. Het is een heldere en unieke geur.
Toon Meer