Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Laura Mercier Parfum & Damesgeur

Laura Mercier (geboren als Michèle Mercier) is opgegroeid in Provence, Frankrijk. Als kind was het haar droom om kunstenares te worden en begon op 16-jarige leeftijd aan de ontwerp school. Ze veranderde al snel van gedachte en besloot dat ze het leuker vond om direct op de gezichten van te kliederen, in plaats van op een canvas.

Laura besloot daarom aan een beautyschool in Parijs te studeren en begon na haar afstuderen als make-up artist te werken. In 1985 kreeg Laura de kans om naar Amerika te verhuizen aangeboden om daar de Amerikaanse Elle op te starten. Naast dat ze freelance werkte voor bedrijven zoals Chanel en L'Oreal, bouwde Laura ook een beroemde klantenbasis op met namen zoals Madonna, Celine Dion, Sarah Jessica Parker en Julia Roberts.

In 1996 werd het bedrijf Laura Mercier Cosmetics opgericht met het concept van een "flawless face". Laura is vanaf het begin betrokken geweest met het uitkiezen van kleuren, producten en textuur. Haar toeweiding heeft het bedrijf meerdere awards opgeleverd, zoals Allure's 2003 Best Beauty Award voor de Courtisane Lip Colour en InStyle's 2009 Best Beauty Buys inclusief de Tinted Moisturizer, Oil Free Foundation en Secret Camouflage.

Vandaag de dag werkt Laura nog steeds als freelance make-up artist voor de bekendste vrouwen in de wereld en haar producten worden in meer dan 1100 winkels verspreid over 27 landen verkocht. Haar merk kent producten zoals cosmetica, huidverzorging, bad & lichaamsproducten en geuren. Onlangs is ze zeer populair geworden bij de jongere vrouwen door te marketen via het bekende YouTube/Beauty Guru platform.

De Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF20 - Oil Free is één van Mercier's bestsellers en Laura beschrijft dit product als "Ik heb dit product ontworpen voor een frisse, gezonde uitstraling. Waarbij je net wat kleur in je gezicht hebt, maar het net lijkt alsof je geen make-up op hebt".
Toon Meer