€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Laura Biagiotti Parfum & Damesgeur

Laura Biagiotti was geboren in Rome, Italië in 1943. Ze studeerde af in archeologie van de Unversiteit van Rome, maar besloot dat ze toch liever een carrière had in modeontwerpen. Ze werkte eerst in haar Moeders kleine kledingbedrijf, maar besloot in 1965 haar eigen ontwerpwinkel op te zetten in Florence met haar partner Gianni Cigna waamee ze later zou trouwen. Hun bedrijf exporteerde kleding voor prominente Italiaanse modeontwerpers Roberto Capucci en Emilio Schuberth. Ze hadden ook een deal om ready-to-wear kleding voor het welbekende huis van Angelo Tarlazzi te maken.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer