Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Lacoste Parfum & Damesgeur

Lacoste is een Franse mode huis, opgezet door René Lacoste and Andre Gillier in 1933. Tot op de dag van vandaag word het bedrijf beheerd door Michel Lacoste, de jongere broer van Bernard Lacoste, wie het bedrijf beheerde van 1963 tot zijn overlijden in 2006. Het mode huis verkoopt zowel formele als sport kleding, schoenen, horloges en geuren. De groene krokodil is afgeleid van René's bijnaam "de Krokodil", die hij verkregen heeft door zijn competitieve persoonlijkheid als tennisspeler. Zijn passie voor tennis was zo sterk dat hij de Lacoste's kleding collecties daar rondom ontwierp. Het witte Lacoste tennis shirt werd een symbool van sport én mode in de jaren 80. Tennisspelers, zoals Andy Roddick, werden promoters van het merk wat Lacoste's populariteit bracht naar een nieuw, hoger, niveau. Tijdens de jaren 80 werd Lacoste beroemd in de Verenigde Staten en werd het beschouwt als het ultieme preppy merk, ook werden ze benoemd door Lisa Birnbach in haar boek "Official Preppy Handbook of 1980".

Er was een zichtbare groei in de populariteit van Lacoste te zien, na de 20e eeuw toen Christophe Lemaire was verkozen tot creatief directeur. Zijn verlangen om het merk te herontwerpen, met een moderne flair, wierp zijn vruchten af, als snel was er spraken van een geweldige stijging in verkoop en merk zichtbaarheid. In 2005 lukte het Lacoste om 50 miljoen van hun producten te verkopen in meer dan 110 landen. De promotie doormiddel van beroemdheden stroomde binnen nadat Olympisch kampioenen en andere representatieve figuren in de sport wereld het merk begonnen aan te nemen.

Lacoste's geuren worden geproduceerd in samenwerking met Procter & Gamble. De geuren voor vrouwen zijn zowel elegant als sportief. Lacoste's "Woman" werd gecreëerd in 1999 en bracht de tuberoos geur in een nieuw licht, door het te complimenteren met kruiden en Marokkaanse wierook. Toch was het "Touch of Pink" die het beste erkend word. De jasmijn en violet mix word aangevuld door de tonen van sinaasappel, koriander en vanille. Er zijn meerdere versies gemaakt van dit product, zoals "Touch of Sun", "Touch of Spring", "Dream of Pink" en "Joy of Pink". "Eau de Lacoste" en "Eau de Lacoste Sensuelle" zijn prachtige fruitige en zoete geuren die de elegante van de vrouw benadrukken zonder te overweldigen met zoetigheid.
Toon Meer