Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Kim Kardashian Parfum & Damesgeur

Kim Kardashian, geboren als Kimberly Noel Kardashian op 21 oktober 1980, is een influencer en zakenvrouw. Als dochter van befaamde advocaat Robert Kardashian en stiefdochter van Olympisch tienkamper Caitlyn Jenner het was slechts een kwestie van tijd voor ook zij beroemd zou worden. Kim K. kreeg een de schijnwerpers toen ze herenigd werd met jeugdvriendin Paris Hilton en een relatie kreeg met zanger Ray-J.

2006 was het jaar dat het allemaal begon te lopen voor de Kardashians en Kim opende haar eerste DASH boetiek met haar zussen Khloe en Kourtney. Met de start van haar reality-show “Keeping Up with the Kardashians” en het succes van de winkel begon ze steeds meer mogelijkheden te krijgen. Met rolletjes in films zoals "Disaster Movie" (2008), "Temptation: Confessions of a Marriage Counselor" (2013) en "Deep in the Valley" (2009) liet ze de wereld zien dat ze meer dan slechts een mooie meid was. Sindsdien heeft ze meerdere projecten gehad en is ze getrouwd met Kanye West (2014).

Nadat de Kardashians de modewereld over hebben genomen was het een logische stap voor Kim om een collectie van geuren uit te brengen, allemaal door de reality-ster zelf uitgekozen. Haar eerste geur Kim Kardashian (2009) was een grote hit door de onverwachte accenten die deze Oosters en bloemige geur bevatte. Vele waren onder de indruk van de kwalitiet van de geur en Kim Kardashian bracht nog meer geuren uit. Naast de originele Kim. K geur zijn Fleur Fatale (2013) en Pure Honey (2014) parels binnen de geurenwereld.
Toon Meer