Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Katy Perry Parfum & Damesgeur

Katheryn Elizabeth Hudson (beter bekent Katy Perry) is geboren in 1984, Santa Barbara, Verenigde Staten. Haar ouders zijn Pinkster pastoren en Katy groeide op in verschillende plekken in Amerika met de kerk van haar ouders. Door de kerk ontdekte Katy Perry haar passie voor muziek en begon als gospel zangeres. Zij koos voor dit muziek genre, omdat dit het enigste was wat haar ouders zouden accepteren.

Tussen de leeftijden van negen en 17 trad ze op in haar Kerk. Katy besloot een muziekcarrière na te jagen en verhuisde naar Los Angeles. Ze tekende al snel bij het platenlabel Red Hill Records en bracht haar eerste album Katy Hudson uit in 2001. Het was een gospel album en was geen groot succes, hierna werd ze door haar platenlabel laten vallen.

Na door nog twee labels laten vallen te zijn brak Perry eindelijk door toen ze tekende bij Capitol Records in 2007. Ze bracht haar eerste singles I Kissed a Girl en Hot 'n Cold uit – dit markeerde de start van haar succesvolle carrière.

Het is niet altijd eenvoudig om de wereld rond te reizen, vooral als je zoveel van je katten houd als Katy Perry! Het is geen geheim dat Katy haar katten heel erg lief heeft en dit is de reden van de naam en de vorm van het flesje van haar eerste geur; Katy Perry Purr. De geur werd uitgebracht in 2010 en werd al snel opgevolgd door de tweede geur in de Katy Perry serie: Meow (2011). Daarna kwam de populairste geur Killer Queen. Deze parfum is geïnspireerd door het liedje van Queen. Het is een zoete, fruitige geur verpakt in een prachtige rode flacon. De Killer Quen parfumcollectie heeft meerdere edities zoals de bloemige Oh So Sheer (2014) , de romig en frisse Royal Revolution (2014) en de gevoelige Spring Reign (2015). Alle Katty Perry Killer Queen geuren komen in dezelfde vorm fles, allemaal met hun eigen kleur.
Toon Meer