Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Jeanne Arthes Parfum & Damesgeur

Jeanne Arthes is een Frans familiebedrijf, opgericht door Bernard Perrin 1978, met een specialisatie in parfumerie. Het bedrijf, ookwel bekend als de Arthes Group en eigenaar is van merken zoals Jeanne d'Urfe en Jeanne-en-Provence, is gevestigd in het "parfum-kapitaal" in Grasse, ten noorden van Côte d'Azur. Al hun producten - geuren, huidverzorgingsproducten en huisgeuren - worden op locatie in hun eigen fabriek geproduceerd. Via hun licentie-afdeling ontwikkelen zij ook geuren voor andere merken. Het bedrijf is vooral succesvol in Duitsland.

Jeanne Arthes staat bekend om hun voorliefde van Franse tradities en werken dan ook samen lokale meesterparfumeurs zoals Jean-Pierre Bethouart. In 2011 werd de Jeanne-en-Provence collectie uitgebracht die bestaat uit geuren die geïnspireerd zijn door de Franse Provence en de waarden van het Franse erfgoed.

Hun populairste vrouwengeur is zonder twijfel Cobra (1988), een Oosterse, bloemengeur met kruidige noten van tuberoos, jasmijn en vanille. De geur was een hit in de jaren 80 en er zijn sindsdien meerdere limited editions uitgebracht, zoals de Cobra Anniversary Edition (2008), 30 jaar na de oorspronkelijke launch. Daarnaast zijn geuren zoals de muskus- en bloemachtige Cassandra (1970s) en de chypre, bloemige Jeanne (2000s) ook geliefd. Andere toppers zijn de bloemig en houtige Amore Mio (2001), de Oosterse Romantic (2015), de zoet en fruitige Candy Drops (2015) en de bloemig en fruitige geuren Les Lions D'Arthes (2001), Love Generation (2007), Mascarade (2001) en Boum Be Different (2008).
Toon Meer