Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Jean Paul Gaultier Parfum & Damesgeur

Jean Paul Gaultier heeft een geweldig arsenaal van luxe luchtjes, bij Parfum Klik kan je deze collecte vinden voor geweldige prijzen. Bekijk de luchtjes voor vrouwen van Jean Paul Gaultier, Eau de Toilette en geschenksets en pak een geweldige aanbieding met kortingen tot 75% op de adviesprijs.

Wie is Jean Paul Gaultier?

De Franse ontwerper Jean Paul Gaultier is wereldwijd een succes in de mode-industrie. Hij begon bij Pierre Cardin op de jonge leeftijd van 18. Hij is bekend geworden om zijn innovatieve en controversiële stijl en heeft vele onvergetelijke ontwerpen gemaakt, waaronder Madonna's beruchte kegelbh.

Hij werd nog groter nadat hij in 1993 een parfumcollectie startte. Jean Paul Gaultier's eerste parfum voor vrouwen was Classique , een floraal oriëntaalse Eau de Parfum. Alle luchtjes van Gaultier staan bekend om hun bijzondere verpakking en ongewone noten. Er zijn limited edition-flessen uitgebracht voor veel van de parfums van Jean Paul, met nieuwe versies van de flessen - er zijn momenteel alleen al 30 verschillende flessen voor 'Classique'. Andere, nieuwere parfums voor vrouwen van Jean Paul Gaultier zijn Scandal , Ma Dame en Gaultier 2, een geur voor zowel mannen en vrouwen.
Toon Meer