€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Hugo Boss Parfum & Damesgeur

Hugo Boss werd in 1924 in Metzingen, Duitsland, gesticht als een herenkleding zaak. In 1970 begon het bedrijf heel snel te groeien en de naam Hugo Boss is nu in meer dan 120 verschillende landen terug te vinden. In recente jaren heeft deze modegigant besloten om ook meer aandacht aan de modemarkt in het Verre Oosten te focussen om zelfs nog meer omzet te vermogelijken.

Sinds 1998 heeft Hugo Boss ook een vrouwenafdeling. De vrouwenkleding wordt hedendaags in verschillende subdivisies onderverdeeld zoals Boss Black (of ook gewoon Boss genoemd) voor klassieke vrouwenkleding, wat ook het grootste aandeel in de subdivisies heeft; Boss Orange voor meer dagelijkse vrouwenkleding; Boss Selection voor een meer volwassen stijl; Boss Green voor een meer sportieve stijl (voorheen ook Boss Sport genoemd); Hugo voor een meer progressief moderne stijl van kleding. Hugo Boss kleding is ook vaak op prestigieuze modeshows terug te vinden.

In 1985 lanceerde Hugo Boss hun eerste geur en deze, zoals al hun eerste geurtjes, was aan de heren gericht. Hugo Boss Number One is zelfs vandaag nog heel populair.

Vanaf 1997 lanceerde Hugo Boss ook vrouwengeuren zoals Hugo Woman (1997), Boss Femme (2001), Boss XX (2007) en Boss Orange (2009). Boss XX werd in samenwerking met Boss XY (voor de heren) gelanceerd.

Hugo Boss vrouwen- en herengeuren worden nu vaker door beroemheden gesponsord, waaronder Gwyneth Paltrow voor de 2010 lancering en reclame campagne van Boss Nuit pour Femma en F1 piloot Jenson Button voor de 2012 Boss Bottled Sport.

Hugo Boss - in stijl
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer