Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Shalimar door Guerlain

Per Pagina
Sorteren
Shalimar van Guerlain is een fris en houtachtig luchtje voor vrouwen.

Shalimar is te uitgebracht als vier verschillende soorten, EDP, EDT, EDC en Parfum. Ze zijn allemaal verschillend, maar ze delen allemaal dezelfde complexe glinsterende mix van vanille, bergamot, wierook, amber, roos, leer en muskus.

Shalimar Eau de Parfum is een krachtige geur met een zoete, scherpe citrus, licht chemische, vanille-opening die overgaat in leer, wierook en subtiele hints van roos en iris. Shalimar EDP heeft een lange levensduur en je zal merken dat de vanillenoten donkerder zijn.

Shalimar Eau de Toilette is een zachtere versie van deze klassieke geur. Er is nog steeds de citrusopening, maar dit keer met leer en vanille. Het sluit af met een poederachtige, zoetere, lichtere vanillebasis.

Shalimar Eau de Cologne is een dromerige vanillewalm; de bloemen komen en gaan voor ze zich vestigen in de houtachtige basis. Het is delicaat, licht en perfect als je een speciaal luchtje voor jezelf zoekt.

Shalimar Parfum is intens en mooi. De opening met hints van citrus en ceder vloeit over in noten van wierook, rokerig leer, hars en natuurlijk vanille. Een juweeltje dat dieper, kruidiger en zwaarder is dan alle andere versies.

Ter ere van het legendarische liefdesverhaal tussen keizer Shahjahan en zijn vrouw Mumtaz Mahal, lanceerde Jacques Guerlain Shalimar in 1925. De geur is vernoemd naar de favoriete tuin van Mumtaz, ‘The Gardens of Shalimar’. Het is een echte vintage geur die nog steeds zo goed is als de dag waarop het werd gemaakt.
Toon Meer