Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Giorgio Armani Parfum & Damesgeur

Giorgio Armani is een ware beroemdheid in de modewereld, een naam bekend voor kwaliteit. Het modehuis werd in 1975 gesticht en sindsdien heeft de naam Armani zich wereldwijd bekend gemaakt, zo bekend zelfs dat Armani in 2001 een award won voor meest succesvolle designer van 2001. Giorgio Armani is nu uitgegroeid in een mode-imperium met meer dan 300 winkels verspreid over 37 verschillende landen, en verkoopt een breed scala van mode-kleding, accessoires en cosmetica. Het duurde natuurlijk een tijdje vooraleer Armani dit niveau bereikte, maar na hun lancering van een brillencollectie in 1988 brede het bedrijf zich uit met een collectie van luxe geschenken in 1989 en dan in 1991 kwam A/X Armani Exchange als nog een verdere nieuwkomer in de Armani collecties.

Giorgio Armani heeft nu meerdere collecties zoals Giorgio Armani, Collezione, Emporio Armani, A/X Armani Exchange, Armani Accessori en Armani Junior, waarvan de kledingstukken ieder jaar op de Milan Modeweek gepresenteerd worden. Een ander populair onderdeel van Armani is hun assortiment van parfums voor dames,
met een brede keuze van parfums passend voor iedere gelegenheid. Hun eerste parfum was Armani for Women (1982), een moderne klassieker. Andere populaire parfums in hun assortiment zijn de bloemige Gio (1992), de fruitige en bloemige accenten van Acqua Di Gio (1995), de warme en pittige accenten van Armani Mania (1999), de beroemde bloemige accenten van Armani Code (2006), de Orientaals zoete accenten van Emporio She (2008), het frisse boeket in Idole D'Armani (2009), de aromatisch bloemige Acqua Di Gioia (2010), de Orientaals bloemige Armani Code Lune (2012) en de heerlijk fruitige Si (2013).

In de woorden van Giorgio Armani zelf - "het verschil tussen style en mode is kwaliteit".
Toon Meer