Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Estee Lauder Parfum & Damesgeur

Eén van de oudste en meest bekende bedrijven in de parfum en cosmetica industrie is Estee Lauder, een bedrijf dat zich al van begin af aan op beide dames en heren concentreerd. In eerste instantie was het bedrijf bescheiden in wat ze aanboden, met in het begin maar vier producten in hun assortiment, maar ze realiseerden al snel dat ze zich in een lucratieve markt bevonden en zagen ook dat zij hier veel meer van konden profiteren. Pas 3 jaren na het eind van de tweede wereldoorlog kreeg Estee Lauder hun eerste kans om hun producten ook in Saks op Fifth Avenue in New York te verkopen - dit was een fenomenaal succes.

Estee Lauder was in een wijk van Queens geboren en ze had al sinds jonge leeftijd af een sterke interesse aan schoonheid en cosmetica. Ze stichtte het bedrijf met twee eenvoudige dingen - de help van haar oom als mentor en een onwankelbaar geloof. Lauder begon haar bedrijf vanuit het niets, door de verkoop van huidverzorgingsproducten aan schoonheidssalons en hotels en ze werd zeer succesvol met haar omzet door te letten op wat werkte, en ook wat niet werkte.

Estee Lauder introduceerde in 1953 het populaire "Youth Dew", wat ook als badolie gebruikt kon worden en dit werd na de oorlog een absolute luxe dat iedereen wou hebben. Dank dit succes kon Estee in 1960 haar eerste handelsrekening in Harrods in Londen openen. Na vele jaren omvat het Estee Lauder merk nu ook andere merken zoals MAC, Darphin, Aramis, Bobbie Brown en Clinique en ze hebben wereldwijd meer dan 38000 werknemers. Tussen al de verschillende merken onder Estee Lauder zijn ongeveer 80 verschillende parfums terug te vinden, de meerderheid waarvan aan dames gericht zijn.

Andere populaire geurtjes uit het Estee Lauder assortiment zijn de bloemige en houtige accenten van Estee (1968), de pittig warme Orientaalse accenten van Cinnabar (1978), de aromatisch bloemige accenten van Beautiful (1985), de zoet houtige en bloemige accenten van Knowing (1988), de warme en Orientaals bloemige accenten van Spellbound (1991), de delicate bloemige accenten van Pleasures (1995), de houtige citrus accenten van Intuition (2000), de frisse bloemige accenten van Beyond Paradise (2003) en de bloemige en houtige accenten van Very Estee (2012).
Toon Meer