€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Escada Parfum & Damesgeur

De oprichter van Escada, een prachtige Zweedse vrouw genaamd Margaretha, was een topmodel voor het bedrijf Jacques Fath. Ze was niet alleen een model voor de nieuwe collecties, maar ze hebben nam de tijd om te leren over de modewereld. In 1978 begon ze Escada met haar man Wolfgang Ley, hun kleurijke creaties, hoe creatief ze ook zijn ze blijven betaalbaar, zijn zeer succesvol sinds. Escada's geuren zijn net zo veelzijdig en plezierig als hun couture en zijn al populair op zichzelf.

Mensen vragen zich vaak af of er een afkorting achter de naam Escada zit. De waarheid is best interessant; Escada was de naam van een Ierse volbloed!
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer