Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Elizabeth Arden Parfum & Damesgeur

Elizabeth Arden, een vrouw die haar tijd voor was. In 1910 richtte ze haar eigen schoonheidssalon op. Dit was ongewoon in haar tijd en er werd van vrouwen verwacht dat ze thuis bleven om voor het huishouden te zorgen. Elizabeth Arden besloot om dingen anders te doen.
In 1912 marcheerde zij in protest samen met 15.000 suffragettes langs har Red Door salon aan Fifth Avenue. Allemaal droegen zijn rode lippenstift die door Elizabeth Arden verstrekt was. De rode lippenstift zou later een symbool van vrouwelijke bevrijding worden. Arden ontwikkelde een collectie speciaal voor vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog in het leger werkzaam waren. Vandaag de dag staat het merk Elizabeth Arden nog steeds op het voorfront van de ontwikkeling van innovatieve cosmeticaproducten.

Arden was ook één van de eerste om crèmes voor specifieke huidtypen te ontwikkelen en haar 8 Hour Cream is tot op vandaag de dag één van de meest verkochte huidverzorgingsproducten.

Haar beroemde Red Door Salon aan Fifth Avenue hebben de namen van twee van haar geuren geïnspireerd: Red Door en Fifth Avenue. Deze populaire geur is verkrijgbaar in verschillende versies. De originele Red Door had de vorm van Arden's salon deur en werd uitgebracht in 1989. De klassieke parfum werd al snel een kenmerkende geur voor vele vrouwen. Na 14 jaar bracht Elizabeth Arden haar eerste flanker van deze iconische geur uit. Red Door Revealed, met roze accenten, is niet zo sterk als de klassieke Red Door en heeft een subtielere bloemengeur, perfect voor zomeravonden. Red Door 25 werd uitgebracht om het Jubileum van de originele Red Door te vieren. Deze geur is kruidiger en bevat meer bloemen.

5th Avenue is vernoemd naar de wereldberoemde straat waarin Elizabeth Arden haar eerste spa opende. Het is één van de meeste geliefde geuren uit de Arden collectie met een combinatie van ylang-ylang, lila, roos, magnolia, anjer, tuberoos en lelietje-van-dalen die een lange tijd blijft hangen.
Toon Meer