Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Elie Saab Parfum & Damesgeur

Elie Saab is een Libanese modeontwerper die bekend staat om zijn avondjurken die door vele beroemdheden op de rode loper wordt gedragen. In tegenstelling tot vele ontwerpers heeft hij zichzelf alles aangeleerd. Hij ontwerpt voornamelijk trouwjurken, maar ook normale jurken en kleding voor vrouwen uit de buurt.

Gelijkmatig werd hij bekender en verdiende hij commissie op zijn jurken, waarna hij doorgroeide naar haute couture mode. Zijn gebruik van ongewone stoffen en materialen en zijn Oosterse invloeden lieten Elie Saab zijn jurken doen opvallen. In de jaren 90 werd hij bekend buiten Libanon. Saab is de eerste niet-Italiaan die een lid mocht worden van de prestigieuze Italian Camera Nazionale della Moda.

Zijn jurken werden wereldberoemd nadat Halle Berry en van zijn ontwerpen droeg toen ze in 2002 haar Oscar won. Andere Elie Saab klanten zijn prinses Beatrice, Koningin Rania van Jordanië en prinses Madeleine uit Zweden, waarnaast ook beroemdheden zoals Beyonce, Taylor Swift, Mila Kunis, Katy Perry, Rihanna en Emma Watson.

In 2011 werd de eerste Elie Saab geur voor vrouwen uitgebracht. Le Parfum was binnen enkele dagen een bestseller in 15 landen. Het is een zeer vrouwelijke, witte bloemengeur met bloemen, honing en hout. Elie Saab heeft sindsdien meerdere speciale variaties van deze geur uitgebracht, waaronder Le Parfum Intense (2013) en Le Parfum Rose Couture (2016). L'Eau Couture (2014) is een andere Elie Saab geur met frisse noten van amandel, bloemen en vanille. Alle Elie Saab geuren zijn gecreëerd in samenwerking met de geliefde Francis Kurkdijan, de man achter de geuren Le Male, My Burberry en Dior Eau Noire.
Toon Meer