Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Dora the Explorer Parfum & Damesgeur

Dora Márquez, ookwel bekend als Dora de Ontdekker, is een inheems Mexicaanse meid die momenteel in Playa Verde woont. Door het vrienden wordt ze beschreven als positief, sportief en vergevensgezind. Toen ze 7 jaar was kwam de eerste aflevering van haar tv-serie Dora de Ontdekker op Nickelodeon. In deze serie leert ze de kijkers Spaanse woorden terwijl ze op wilde avonturen gaat met haar beste vriend Boots.
Dora en Boots hebben elkaar leren kennen op een zonnige dag in het best en zijn sindsdien niet the scheiden. Ze gaan niet alleen samen op avontuur, maar ze spelen ook basketbal in hetzelfde team dat wordt gecoacht door Dora's vader. Met meer dan 5 seizoenen is het succes van de series echt ongelofelijk en de series is nu te zien in 33 andere talen waar ze haar vrienden en kijkers nog meer talen leert zoals Engels, Hindi en Tamil.

Dora heeft een hechte relatie met haar kijkers en zegt dat zij hun ziet als haar vrienden. Dit is een van de redenen waarom ze ervan houd om koopwaar te maken. Zij gelooft dat er geen berg te hoog is en dat creativiteit geen grenzen kent. In haar naam zijn o.a. spelletjes, boeken, beddengoed te vinden.
De nieuwste wereld die ze probeert te veroveren is de parfumindustrie. Haar eerste geur, benoemd naar haar tv-series, kwam uit in het begin van de 21ste eeuw. Dora de Ontdekker is een bloem- en fruitachtige geur die haar karakter weergeeft: zoet en jong.
Hierna werd de geur "Dora en Boots" uitgebracht, een zwaardere gourmand geur met fruitachtige noten van groene appel, roze grapefruit en freesia.
Toon Meer