Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Dolce & Gabbana Parfum & Damesgeur

Dolce & Gabbana zijn één van de grootste en meest bekende modehuizen in de wereld met een reuze assortiment van kleding, parfums, aftershave, schoenen en accessoires. Het merk is echt overal terug te vinden. Dolce & Gabbana, ook D & G genoemd, is een Italiaans modehuis dat in 1985 door 2 Italiaanse designers gesticht werd - Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Het begon allemaal over de telefoon nadat de twee heren zich in 1980 in Milaan kennen leerden, Gabbana contacteerde het modehuis van Dolce en vroeg of hij misschien voor het modehuis mocht werken en tegen 2005 genoot het modehuis een omzet van bijna €600 miljoen.

D & G is één van de nieuwste en meest onconventionele modehuizen in de wereld. Het presenteerd een stijl met een nieuwe expressie van elegantie voor beide dames en heren. De sterke identiteit van D & G heeft zich over de jaren geëvolueerd maar het modehuis heeft nooit hun roots vergeten, zeker niet wat de damesmode betreft. Het heeft een onmiskenbare stijl, een merk met contrasterende elementen. Het modehuis maakte een grote indruk met hun onconventionele en risqué stijl van kleding, zoals de bekende korset-jurkjes, en dit in combinatie met hun provocerende advertenties bracht hun zowel succes als juridische nachtmerries maar uiteindelijk was het allemaal een contributie aan hun groot succes.

In 2009 lanceerde D & G hun eerste cosmeticalijn met Scarlett Johansson als het gezicht van de reclamecampagne. Twee jaren later lanceerden ze hun eerste juwelenlijn met ongeveer 80 verschillende stukken zoals bejuweelde kransjes, armbanden en kettingen. D & G hebben ook verschillende awards voor hun geurtjes ontvangen zoals de Woolmark award in 1991, de prijs voor het meest vrouwelijke parfum van het jaar in 1993 en zelfs een Oscar voor het beste mannelijke parfum in 1996.

Dolce & Gabbana's eerste geurtje, D & G for Women, werd in 1992 gelanceerd. De mannelijke versie van deze geur werd ons in 1994 voorgesteld. Het merk lanceerde over de volgende jaren een hele serie van parfums en aftershaves zoals de bekende Light Blue (2001) en The One (2006). Andere populaire parfums in hun assortiment voor dames zijn de heerlijk bloemige en houtige accenten van D & G Feminine (1999), de orientaals bloemige accenten van Sicily (2003) en de rozige en bloemige accenten van The One Rose (2009).
Toon Meer