Opruiming | Beperkte Beschikbaarheid | Koop Nu

Diesel Parfum & Damesgeur

In vergelijking met andere merknamen is Diesel eigenlijk nog relatief jong, maar sinds hun oprichting in 1978 heeft het merk een globaal publiek van jonge consumenten gevonden en zo ook hun status in de modewereld gecementeerd. Diesel is nu een wereldberoemde merknaam met meer dan 300 verschillende Diesel winkels en nog een verdere 5000 plus kettingwinkels die ook hun producten verkopen. De originele stichter, Renzo Rosso, stichtte Diesel met de intentie om een toonaangevend modehuis voor de jongere generatie te worden.

Rosso gebruikte een lening van zijn vader om in 1978 een 40% aandeel in de kledingfabrikant Moltex te kopen, dit is het moment waarop de naam van het bedrijf naar Diesel veranderde. In 1985 koopte hij de overige aandelen voor maar $500.000 en Rosso's creativiteit en ervaring in beide marketing en dergelijke systemen zag de omzet van het bedrijf steigen naar meer dan $1 miljard. Rosso zei altijd, hij vond zijn creativiteit it Italie, zijn marketing skills in de Verenigde Staten en de technische ervaring in Duitsland.

Het belangrijkste ding wat Diesel zo populair maakte bij de jongere generatie was het feit dat Diesel ook verschillende videogames als marketing platforms gebruikte. De jongere generatie van consumenten is ook Diesel's reden voor de eigenzinnige designs van hun parfum flesjes en verpakkingen. Diesel gaat zelfs zover dat ze hun producten in de winkels zodanig organiseren dat de klanten geen andere keuze overblijft dan met de winkelbedienden te moeten spreken om iets te vinden, wat voor hun perfect is omdat ze zo de kans krijgen om de klant ook een paar andere producten voor te stellen.

De eerste geur in het Diesel assortiment was in feite unisex, maar sindsdien bieden ze ook aparte geurtjes voor beide geslachten. Het eerste Diesel parfum voor dames was Plus Plus Feminine, gelanceerd in 1997, een zoet Orientaalse geur met bloemige accenten. Andere populaire geurtjes en parfums uit het Diesel assortiment voor dames zijn de pittig warme accenten van Diesel Green Feminine (2004), het beroemde Fuel For Life Femme (2007), de zoet Orientaalse vanille accenten in Loverdose (2011) en het Orientaals bloemige Loverdose Tattoo (2013).

DIESEL – be young, be daring.

Alle

Diesel tijdlijn

2006
2018
2017
2016
2016
Bad
BAD

2015
2013
2011
2011
Loverdose
LOVERDOSE

Loverdose van Diesel is een Orientaals bloemige geur voor vrouwen...

2009
2009
Only The Brave
ONLY THE BRAVE

Only The Brave van Diesel is een frisse Orientaalse geur voor...

2007
Diesel
Collecties
VANAF
€36,30
Diesel Bad
VANAF
€37,60
Diesel Loverdose
LOVERDOSELoverdose van Diesel is een Orientaals bloemige geur voor vrouwen...
VANAF
€40,85
Diesel Loverdose Red Kiss
VANAF
€23,00
Diesel Only The Brave
ONLY THE BRAVEOnly The Brave van Diesel is een frisse Orientaalse geur voor...
VANAF
€77,65
Diesel Only The Brave Tattoo
Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer