€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

David & Victoria Beckham Parfum & Damesgeur

David & Victoria Beckham hebben geen introductie nodig, nog als een paar of hun merk, hun roem en mode zijn de wereldwijd bekend. David staat bekend om zijn sportieve prestaties en wereldwijde sponsoring deals, terwijl Victoria bekend werd door haar rol als Posh Spice in de Spice Girls, als een stijlicoon en ook als model en fashion consultant. In 2014 werd Victoria ook als top ondernemer van Groot-Brittannië vernoemd met een geschat fortuin van circa €250 miljoen. Ze maken zeker een dynamisch duo en hun gecombineerde ventures in de wereld van mode en geuren zijn meer dan alleen maar dynamischer geweest, Victoria heeft zelfs haar eigen lijn van accessoires, jeans en jurken.

De media noemde het paar "Posh & Becks" en na hun huwelijk in 1999 begonnen ze hun plannen voor het uitbreiden van de familie, zaak en hun fortuin te verwezenlijken. Het assortiment van David & Victoria Beckham geurtjes heeft zich over de jaren natuurlijk goed uitgebreid en deze worden nu door Coty Inc. geproduceerd, een beauty producten fabrikant uit Frankrijk. Zowel David en Victoria worden beschouwd als moderne stijl iconen en een waarheidsgetrouwe weergave van ongeëvenaard succes. De eerste geur die onder het merk Beckham gelanceerd werd was Instinct for Men, wat in 2005 gelanceerd werd. De populariteit van deze geur zag ook de release van verschillende his & hers versies van hun geurtjes en in 2006 lanceerden ze het heerlijk bloemige Intimately Beckham for Women.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer