€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Aromatics Elixir door Clinique

Per Pagina
Sorteren
Aromatics Elixir van Clinique is een chypre floraal luchtje voor vrouwen.

Aromix Elixir is een klassiek parfum van Clinique en is verleidelijk, krachtig, sereen en straalt zelfverzekerdheid uit. Het heeft een opening van bittere groene kruiden, die overgaat in een zoet bloemenhart opgebouwd uit geranium, roos en witte bloemen. Kamille fungeert als een bindmiddel voor het geurtje in de overgang naar de basis van eikenmos en patchoeli.

Het Clinique Aromatics Elixir-parfum werd uitgebracht in 1971 en is een van de eerste geurtjes die het merk lanceerde. Het wordt omschreven als een geur voor de vrouwen die geen volgers zijn, maar leiders, voor degenen die het niet erg vinden om een sterke indruk achter te laten, de vrouw die haar eigen waarde kent.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer