€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Bazar Pour Femme door Christian Lacroix

Per Pagina
Sorteren
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Registreren
Algemene Voorwaarden

(1) Inleiding

Deze algemene voorwaarden en bepalingen bepalen uw gebruik van Parfum-Klik.be; door onze website te gebruiken, gaat u volledig akkoord met deze voorwaarden en bepalingen. Als u niet akkoord gaat met enig deel van deze voorwaarden en bepalingen, moet u onze website niet gebruiken.

(2) Intellectuele eigendomsrechten

Tenzij anders vermeld, bezitten wij en onze licentiehouders de intellectuele eigendomsrechten van de website en het materiaal op de website. Onderworpen aan de onderstaande licentie, zijn al onze intellectuele eigendomsrechten onder voorbehoud.

(3) Licentie om website te gebruiken

U kunt uitsluitend de websitepagina's bekijken of downloaden voor cache-doeleinden en afdrukken, mits:

(a) U het materiaal van Parfum-Klik.be niet opnieuw publiceert (waaronder wederpublicatie op een andere website) of het materiaal van deze website verveelvoudigt of opslaat op enig openbaar of particulier elektronisch ophaalsysteem;

(b) U mag onze website of het materiaal op onze website niet verveelvoudigen, namaken, kopiëren, kopen, wederverkopen, bezoeken of anderszins exploiteren voor commerciële doeleinden, zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming;

(c) U mag enig materiaal op de website niet bewerken of anderszins wijzigen.

(4) Beperkte aansprakelijkheid

De informatie op deze website wordt gratis verstrekt en u erkent dat het onredelijk zou zijn om ons aansprakelijk te houden voor deze website en de informatie op deze website.

Wij streven er naar om te garanderen dat de informatie op deze website juist is, wij kunnen niet waarborgen dat deze informatie volledig of accuraat is, noch verplichten wij ons er niet toe om te waarborgen dat de website beschikbaar blijft of dat het materiaal op deze website up-to-date blijft.

Voor zover volgens de wet uitvoerbaar sluiten wij alle representaties, garanties en bepalingen uit (waaronder, zonder enige beperking, de geïmpliceerde bepalingen, garanties of overige voorwaarden betreffende toereikende kwaliteit, geschiktheid voor doeleinden of wat betreft het gebruik van enige redelijke vaardigheid en verantwoordelijkheid).

Onze aansprakelijkheid is beperkt en uitgesloten voor zover toegestaan door de van toepassing zijnde wetgeving. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige directe, indirecte of vervolgschade of schade voortvloeiend uit deze voorwaarden of bepalingen of in combinatie met onze website, voortvloeiend uit onrecht, contract of anderszins - waaronder, maar niet beperkt tot, enig verlies van winst, contract, zaken, goodwill, gegevens, inkomsten, opbrengsten of verwachte besparingen.

Niets in deze voorwaarden en bepalingen zal onze aansprakelijkheid op fraude, dodelijk of persoonlijk letsel uitsluiten of beperken voor zover dit wordt veroorzaakt door onze nalatigheid of voor enige andere aansprakelijkheid die niet kan worden uitgesloten of beperkt onder de van toepassing zijnde wetgeving.

(5) Variatie

Wij kunnen deze voorwaarden en bepalingen van tijd tot tijd wijzigen. Controleer deze pagina regelmatig teneinde te garanderen dat u bekent bent met de huidige versie.

(6) Algehele overeenkomst

Deze voorwaarden en bepalingen, samen met ons privacybeleid vormen de algehele overeenkomst tussen u en ons in relatie tot uw gebruik van onze website en zullen alle voorgaande overeenkomsten betreffende uw gebruik van deze website overschrijven.

(7) Wetgeving en jurisdictie

Deze kennisgeving is onderworpen aan en gevormd conform de Nederland wetgeving en enige geschillen betreffende deze kennisgeving zal zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Nederland.

(8) Onze contactgegevens

De volledige naam van ons bedrijf is Perfume Click Europe BV en ons adres is Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam, Nederland. Ons bedrijfsregistratienummer is 81680155.

(9) Product Illustraties

Wij doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat de afbeeldingen van onze producten zo accuraat mogelijk zijn, maar alle afbeeldingen zijn uitsluitend voor illustratieve doeleinden. In sommige gevallen kan het zijn dat de verpakking van een product aangepast is, nadat de foto is genomen, of het kan een afbeelding zijn van een andere grootte van hetzelfde product. Leest u alstublieft de product beschrijving nauwlettend om te verzekeren dat u het correcte product besteld.

Retourneren

Wij hopen uiteraard dat u helemaal tevreden met uw aankoop en zullen ons uiterste best doen om enige problemen die voorkomen op te lossen. Mocht u echter ontevreden zijn met uw aankoop kunnen wij het item omruilen, een tegoed aanbieden of een vergoeding geven.

Retourvoorwaarden en -bepalingen

 1. Klanten hebben het recht om hun bestelling binnen 28 dagen na aankoop terug te sturen. Wanneer de klant gebruik maakt van zijn recht om een bestelling na verwerking te annuleren, moeten de producten ongeopend en ongebruikt worden geretourneerd om een terugbetaling van de productkosten te verkrijgen. De klant moet contact opnemen met Parfum Klik om de teruggave van een product te bevestigen.
 2. We vragen dat producten teruggestuurd worden in de originele product verpakking.
 3. Alle geretourneerde producten zullen vergoed of geruild worden mits deze ongeopend, ongebruikt en/of onbeschadigd zijn. Bij ontvangst van ongewenste, onjuiste, defect of beschadigde producten dient u contact met ons op te nemen om een vergoeding voor de retourkosten te ontvangen. Bewijs hiervan word vereist ter ondersteuning van een claim.
 4. Enige geretourneerde items moeten binnen 28 dagen na aanschaf worden ontvangen om voor een vergoeding of vervanging in aanmerking te kunnen komen. Enige beschadigde items tijdens het retourneren door onvoldoende verpakking, kunnen uitsluitend gedeeltelijk worden vergoed, dit naar goeddunken van Parfum-Klik.be.
 5. In het geval dat de klant het onjuiste, defect of beschadigde product heeft ontvangen, dient de klant deze dan op eigen kosten naar ons te retourneren. Parfum Klik zal bij ontvangst van het geretourneerde product(en), het juiste product verzenden of de klant voor de product- en retourkosten vergoeden .
 6. Indien een pakket niet geleverd kan worden door een fout in de opgegeven adres gegevens, of als het pakket niet opgehaald wordt bij een collectiepunt, behouden wij het recht om bij ontvangst van het pakket de bezorgkosten niet te vergoeden .
 7. Indien een pakket niet geleverd kan worden door een fout in de opgegeven adres gegevens, of als het pakket niet opgehaald wordt bij een collectiepunt, behouden wij het recht om bij ontvangst van het pakket een retourneringsboete van €5.00 van de terugbetaling af te halen voor bestellingen die gebruik maken van standaardlevering en €10.00 voor bestellingen die gebruik maken van DPD.
 8. Onze retour adres is: c/o Grueter, Amperestraat 1, 1704 SM Heerhugowaard, Nederland.

Vouchervoorwaarden & bepalingen

 1. Vouchers kunnen uitsluitend worden ingelost tegen producten op de Parfum Klik website (www.Parfum-Klik.be)
 2. Vouchers moeten worden beschouwd als contant geld. Ze kunnen niet worden vervangen bij verlies of diefstal.
 3. Deze voucher kan niet worden geruild tegen contact geld en is niet-retourneerbaar of overdraagbaar.
 4. Deze voucher mag worden gebruikt voor enig product van een lagere of gelijkwaardige prijs dan de waarde op deze voucher. Als de aankoop de waarde van de voucher overschrijdt, zal een extra betaling nodig zijn om de aankoop af te ronden. Enig resterend krediet kan worden gebruikt bij meerdere aankopen.
 5. De voucher heeft een unieke code; maak deze code niet aan iemand anders bekend. Enig misbruik van de code komt valt onder de verantwoordelijkheid van de koper.
 6. Vouchercodes zijn 12 maanden geldig vanaf de datum van aankoop.
 7. Vouchercode waardes kunnen worden verkregen door de code op de website www.Parfum-Klik.be in te voeren bij het uitchecken
 8. Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde de voorwaarden en bepalingen te wijzigen.

Raadpleeg contact met ons opnemen voor meer informatie.

Privacybeleid

Wij zijn verplicht om de privacy van onze websitebezoekers te waarborgen. Dit beleid verklaart hoe wij uw persoonlijke informatie zullen verwerken.

Perfume Click Europe BV. verzamelt gegevens op verschillende manieren om onze service te verbeteren. We kunnen gebruikers die het duidelijk goedgekeurd hebben ook voorzien met gepersonaliseerde inhoud via e-mailmarketing of de website zelf. In deze sectie beschrijven we de manieren waarop we uw gegevens kunnen verzamelen en gebruiken.

1. Wie Zijn Wij?

Perfume Click Europe BV. is een e-commerce bedrijf gevestigd in Nederland. Sinds 2009 verkopen we geur en schoonheidsproducten online.

2. Welke Informatie Verzamelen We?

We kunnen de volgende soorten gegevens verzamelen, opslaan en gebruiken. Zie hieronder voor meer informatie over welke gegevens we mogelijk verzamelen en wanneer dit is gebeurd.

(a) Informatie betreffende uw bezoeken aan ons en het gebruik van Parfum-Klik.be;

(b) Informatie over enige transacties die tussen u en ons wordt uitgevoerd op of in relatie met Parfum-Klik.be, waaronder informatie betreffende enige aankopen van onze goederen of services;

(c) Informatie die u ons verstrekt met het doel om een gebruikersaccount bij ons te registreren en/of om u te abonneren op e-mailmeldingen van Parfum-Klik.be

(a) Bij Het Bezoeken Van Onze Website:

Parfum-Klik verzamelt enkele details over het gebruik van de site om onze service en gebruikerservaring te verbeteren en om gegevens en analyses te verstrekken over hoe de website wordt geopend en gebruikt.

Wij kunnen informatie verzamelen over uw computer en uw bezoeken aan onze website, zoals uw IP-adres, geografische locatie, browsertype, referentiebron, duur van uw bezoek en aantal paginaweergaven. Wij kunnen deze informatie gebruiken voor het beheer van deze website om de bruikbaarheid van de website te verbeteren en voor marketingdoeleinden.

Wij gebruiken cookies op deze website. Een cookie is een tekstbestand die door een webserver wordt verzonden naar een webbrowser en door de browser wordt opgeslagen. Het tekstbestand wordt vervolgens telkens naar de server teruggezonden als een pagina vanaf de server wordt opgevraagd. Hierdoor kan de webserver de webbrowser identificeren en traceren.

Wij kunnen een cookie verzenden die door uw browser op de harde schijf van uw computer kan worden opgeslagen. Wij kunnen de informatie die wij van de cookie ontvangen gebruiken voor het beheer van deze website om de bruikbaarheid van de website te verbeteren en voor marketingdoeleinden. Wij kunnen de informatie ook gebruiken om uw computer te herkennen als u onze website bezoekt en om onze website voor u te personaliseren.

In de meeste browsers kunt u het accepteren van cookies uitschakelen. (In Internet Explorer kunt u bijv. alle cookies weigeren door te klikken op "Extra", "Internetopties'', "Privacy" en het selecteren van "Alle cookies blokkeren" met gebruik van de schuifregelaar). Dit zal echter een negatief effect geven op de bruikbaarheid van een groot aantal websites.

Hoewel uw IP-adres kan worden geregistreerd voor uw geschatte locatie om de juiste service aan te bieden, verzamelen of registreren wij geen andere persoonlijke gegevens van bezoekende gebruikers, tenzij dit handmatig door de gebruiker zelf wordt ingevoerd via het afrekenproces of door inteschrijven om e-mailmarketing te ontvangen. Alle andere informatie wordt alleen gebruikt om een overzicht en inzicht te krijgen in hoe onze site wordt gebruikt en hoe het wordt niet gebruikt om individuele gebruikers te profileren.

(b) Wanneer U Een Bestelling Plaatst Of Heeft Geprobeerd Een Bestelling Te Plaatsen:

De verplichte velden in de afrekening sectie zijn vereist om de aankoop en levering van uw bestelling te vergemakkelijken en om het contract dat is afgesproken als onderdeel van het voltooide bestelproces, overeenkomst met GDPR 6.1, na te komen. We geven relevante gegevens zoals uw adres en telefoonnummer door aan onze koeriers zodat zij uw bestelling kunnen bezorgen en de levering kunnen bevestigen via sms. Deze informatie wordt alleen gebruikt om de levering te voldoen.

Parfum Kilk vraagt de volgende gegevens in te voeren wanneer u probeert een bestelling te plaatsen:

E-mailadres

We hebben uw e-mailadres nodig zodat wij uw bestelling en leveringsbevestigingen kunnen sturen en u kunnen laten weten of er problemen zijn met uw aankoop. We sturen geen marketingmails naar u tenzij u hieronder instemt.

Naam

We vragen uw naam omdat dit door onze koerier wordt vereist om uw bestelling te bezorgen.

Telefoon

We vragen om uw telefoonnummer zodat we contact kunnen opnemen met u als er problemen zijn met uw bestelling. Voor sommige koeriers kan een bevestiging van levering naar het opgegeven nummer worden gestuurd.

Volledig Adres

Deze informatie is vereist om uw bestelling te bezorgen. Als u per kaart of factuur betaalt, hebben we deze informatie ook nodig om de betaling te bevestigen.

Land

Deze informatie is vereist om uw bestelling te bezorgen.

Gevoelige informatie zoals e-mailadressen, telefoonnummers, thuis of werkadressen en uw volledige naam is niet publiekelijk beschikbaar op de site. Ons betaalproces is gecodeerd om ervoor te zorgen dat uw gegevens worden beschermd. Tenzij u expliciet toestemming heeft gegeven om marketing op uw e-mailadres te ontvangen, zullen wij u geen reclamemateriaal sturen met behulp van deze gegevens of andere contactmethoden.

Alle ingevoerde betalingsinformatie wordt verwerkt door vertrouwde derden die ook voldoen aan de huidige gegevens wetgeving. Informatie zoals kaartgegevens, PayPal-rekeninginformatie en andere gegevens die voor betaling kunnen worden gebruikt, worden niet door onze systeem opgeslagen en is nooit toegankelijk voor onszelf. We bewaren alleen informatie over het betaalde bedrag, de service die is gebruikt om de betaling te voltooien en de referentie voor de betaling. Tenzij u toestemming heeft gegeven voor het gebruik van uw gegevens voor personalisatiedoeleinden, wordt deze informatie alleen gebruikt om ons contract met u te vervullen en om eventuele problemen die zich bij uw aankoop kunnen voordoen, aan te pakken.

(c) Bij Het Registreren Van Een Gebruikersaccount Of Aanmelden Voor E-mailmarketing:

U kunt een gebruikersaccount registreren zonder een bestelling te voltooien. Bij registratie voor een gebruikersaccount registreren we de volgende gegevens. Deze informatie wordt alleen gebruikt om contact met u op te nemen over problemen of wijzigingen in uw gebruikersaccount. Tenzij u hiervoor afzonderlijke toestemming heetf gegeven, zullen we deze gegevens niet gebruiken om u marketingmateriaal van welke aard dan ook te sturen.

Voornamn

Achternaam

Telefoonnummer

E-mailadres

Wachtwoord

Wanneer u zich heeft aangemeld voor e-mailmarketing - hetzij via onze site of door u aan te melden tijdens het afrekenproces, bewaren we uw e-mailadres. Dit is het enige e-mailadres dat wordt gebruikt om marketingmateriaal naar u te verzenden. Als u ermee akkoord bent gegaan, kunnen andere gegevens met betrekking tot uw aankopen worden gebruikt om u gepersonaliseerde, gerichte e-mailcampagnes te sturen.

Naast de bekendmakingen die redelijkerwijze noodzakelijk zijn voor de doeleinden die in dit privacybeleid zijn opgenomen, kunnen wij informatie over u bekendmaken:

(1) Als dit wettelijk wordt vereist;

(2) In combinatie met enige (toekomstige) juridische handelswijzen;

(3) Om onze juridische rechten vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen (waaronder het verstrekken van informatie aan anderen in het kader van fraudepreventie en het minimaliseren van kredietrisico's);

(4) Aan de koper of verkoper (of toekomstige koper of verkoper) van enig bedrijf of actief dat wij (of van plan zijn te) verkopen of kopen.

3. Hoe Gebruiken Wij Uw Gegevens?

Naast het gebruik zoals verder in dit privacybeleid wordt vermeld, kunnen wij uw persoonlijke gegevens gebruiken om:

- Bestellingen die u heeft ingediend te verwerken

- Uw bestelling in samenwerking met onze koeriers te leveren, om uw bestelling en leveringsbevestigingen te sturen en om contact op te nemen met u als er problemen zijn met uw aankoop.

- Onze site te verbeteren door anonieme analyse van gebruikersgedrag.

- Uw browse-ervaring te verbeteren door de website te personaliseren.

- Terugkoppeling te vragen op de services die we bieden. Dit kan worden gedaan via derden zoals Trustpilot.

- U gerichte e-mailcommunicatie te sturen als u dit heeft aangevraagd.

- Om inzendingen voor een wedstrijd to handelen.

- Geef andere bedrijven statistische informatie over onze gebruikers - maar deze informatie zal niet worden gebruikt om een individuele gebruiker te identificeren.

Zoals hierboven beschreven, kunnen gegevens worden gebruikt voor analyse van sitegedrag en gebruik. Als u hiermee akkoord bent gegaan bij het afrekenen of door handmatig in te schrijven, kunnen we ook verstrekte gegevens gebruiken om u gerichte, geautomatiseerde berichten te sturen op basis van de producten die u hebt gekocht of bekeken. We kunnen uw aankoopgegevens, inclusief de gekochte artikelen en het bestede bedrag, gebruiken om aanbiedingen voor e-mailmarketing te personaliseren. We zullen uw unieke betalingsgegevens nooit gebruiken voor marketingdoeleinden.

Als akkoord gegaan bij het afrekenen, kunnen we ook uw aankoopgegevens, inclusief de gekochte artikelen en het bestede bedrag, gebruiken om aanbiedingen op de website voor u te personaliseren. Dit wordt alleen gedaan om een meer aangepaste dienst te verlenen die in overeenstemming is met uw interesses.

We zullen uw gegevens nooit verkopen of verhuren aan derden. We kunnen echter enige informatie doorgeven aan onze externe leveranciers of aanverwante bedrijven voor het verlenen van diensten namens ons, of om terugkoppelingen te verzamelen over de dienst die we aan u hebben geleverd. Wanneer we externe dienstverleners gebruiken, maken we alleen de informatie bekend die nodig is om de betreffende dienst te leveren.

Onze website maakt gebruik van cookies/advertentie-ID's om te adverteren via het Criteo’s netwerk. Dit stelt ons in staat onze advertenties te tonen aan bezoekers die geïnteresseerd zijn in onze producten op partnerwebsites en apps. Opnieuw richting technologieën gebruiken uw cookies of advertentie-ID's en tonen advertenties op basis van uw eerdere browsegedrag. Om meer te lezen en/of om zich hiertegen te verzetten zie hun privacybeleid. Het privacybeleid van Criteo is te vinden op: http://www.criteo.com/privacy/.

We gebruiken Trustpilot om gebruikersrecensies van onze website en dienst te verzamelen. Als we u een uitnodiging voor een gebruikersrecensie toesturen, geven we Trustpilot alleen toegang tot uw e-mailadres, naam en bestelnummer (ordernummer) voor verificatie bedoeling.

Zoals hierboven beschreven, gebruikt deze website Google Analytics om onze service te verbeteren en verzamelt bezoekersinformatie voor dit doel via het gebruik van cookies. Deze informatie is anoniem en wordt alleen gebruikt voor analyse en serviceverbetering bedoelingen. Door deze website te blijven gebruiken, gaat u ermee akkoord dat uw informatie op deze manier wordt gebruikt, tenzij anders wordt gevraagd. Onze website maakt ook gebruik van Google Adsense om advertenties van Google op verschillende platforms te integreren en te informeren. Deze advertenties kunnen zijn gebaseerd op uw surfgedrag, maar deze informatie wordt alleen opgeslagen door Google en niet gedeeld met andere gebruikers of partijen. Om meer te lezen en om u af te melden voor deze services, Neem contact met ons op of verwijs naar Google’s privacybeleid op: https://policies.google.com

Zelfs als u niet hebt toegestemd om e-mailmarketing materiaal van ons te ontvangen, wordt er mogelijk nog steeds contact met u genomen door onze klantendienst via het e-mailadres of telefoonnummer dat u heeft doorgegeven. We nemen geen contact met u op, tenzij er een dringend probleem is met uw aankoop, zoals een mislukte bezorging of een probleem met uw betaling. Deze e-mails zijn strikt op services gebaseerd en bevatten geen advertenties.

4. Hoe Beschermen We Uw Informatie?

Het is belangrijk voor ons dat we uw informatie veilig bewaren. Alle gevoelige informatie is gecodeerd en alle interacties op onze site vinden plaats onder een 256-bits gecodeerde SSL: verbinding geverifieerd door COMODO CA Ltd. Echter, alle informatie verzonden via het internet kan in gevaar gebracht worden en wanneer u informatie naar ons verzendt, doet u dat op uw eigen risico. We vragen u om het wachtwoord voor alle gebruikersaccounts die u mogelijk bij ons heeft geregistreerd, vertrouwelijk te houden.

5. Uw Rechten & Onze Gegevenscontroller Informatie

Parfum Klik verzamelt en verwerkt persoonlijke gegevens, zowel als een bewerker en controleur als gedefinieerd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR/AVG).

Het is belangrijk voor ons dat u inspraak heeft in de gegevens die we verzamelen. U kunt op elk moment contact met ons opnemen om:

- Intrekking van toestemming die u heeft gegeven voor het ontvangen van e-mailmarketing, gepersonaliseerde diensten of het gegevensbeleid als geheel.

- Verzoek om toegang tot alle gegevens die Parfum Klik over u heeft verzameld.

- Alle gegevens die Parfum Klik over u heeft verzameld te wijzigen.

- Te vragen dat alle gegevens die Parfum Klik over u heeft, moeten worden verwijderd.

- Te verzoeken uw gegevens niet te verzamelen. Houd er rekening mee dat we niet in staat zijn om een bestelling te plaatsen zonder de nodige persoonlijke informatie die nodig is voor levering, zoals uw volledige adres, naam en een contactmiddel.

- Te Verzoeken dat uw gegevens niet worden gebruikt voor analyse, onderzoek, geautomatiseerde besluitvorming of direct marketing.

We geloven dat het gemakkelijk moet zijn voor u om overzicht en controle over hoe wij uw gegevens gebruiken. We streven ernaar om alle hierboven beschreven acties binnen 1 maand of minder op verzoek uit te voeren. Het kan echter zijn dat we bepaalde gegevens tot 6 maanden moeten opslaan vanwege belasting en fraude preventie doeleinden. Als dit op enigerlei wijze in strijd is met de bovenstaande normen, nemen we contact met u op om een oplossing te vinden. Voor vragen over onze verzameling en opslag van gegevens kunt u contact opnemen met:

Email: data@parfum-klik.be

020-2624279 (MA - VR van 11 tot 17 uur)

Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam, Nederland

6. Veranderingen in Beleid

Wij kunnen dit privacybeleid van tijd-tot-tijd bijwerken door een nieuwe versie op onze website te plaatsen. U moet deze pagina regelmatig raadplegen teneinde te waarborgen dat u akkoord gaat met enige wijzigingen.

Wij kunnen u ook per e-mail op de hoogte stellen van enige wijzigingen aan ons privacybeleid.


Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Cookies op Parfum-Klik.be
Door op 'Accepteren' te klikken, geeft u Parfum Klik toestemming om cookies te gebruiken voor de beste ervaring op onze website. We gebruiken cookies voor functionele en marketingdoeleinden. Privacybeleid.
Cookies Beheren

Selecteer uw cookievoorkeuren:

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer