€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Chloe Parfum & Damesgeur

Luxueus, romantisch en typisch Frans, Chloé's filosofie is om luxe ready-to-wear mode te maken voor stijlvolle vrouwen van over de hele wereld.

Richemont, de Zwitserse luxe groep, heeft het huis gekocht in de jaren 80 en heeft Chloé stevig op de internationale markt neergezet, waar het sindsdien een formidale drijfkracht is gebleven voor de mode industrie.

Karl Lagerfeld werdt het gezicht van Chloé's publieke imago in zowel de jaren 60 en 90 en was een succes doormiddel van Martine Sitbon's unieke moderne visie tijdens de eind jaren 80.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer