€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Coco Mademoiselle door Chanel

Per Pagina
Sorteren
Coco Mademoiselle van Chanel is een fris witfloraal luchtje voor vrouwen.

Deze prijswinnende geur opent met hints van sinaasappel, aangevuld met bergamot, oranjebloesem en mandarijn. De middelste tonen van Turkse roos, ylang-ylang, jasmijn en mimosa voegen dat iconische bloemige, vrouwelijke gevoel aan het aroma toe. De geur droogt vervolgens op een basis van tonkaboon, patchouli, opoponax, vanille, vetiver en musk.

Deze tijdloze, bestseller won in 2008 een FiFi Award van The Fragrance Foundation voor ‘Best National Advertising Campaign (TV)’, waar het gezicht van de geur Keira Knightley schitterde in Parijs. Coco Mademoiselle werd gecomponeerd door parfumeur Jacques Polge, die ook de neus is achter andere Chanel-klassiekers, waaronder Chanel No 5, Allure and Change.

Coco Mademoiselle werd uitgebracht door Chanel in 2001.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer