€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Chance door Chanel

Per Pagina
Sorteren
Chance van Chanel is een fris floraal luchtje voor vrouwen.

De geur opent met ananas, patchouli, roze peper en een boeket van hyacint en iris die zich in het hart ontwikkelen met zoete akkoorden van roos, jasmijn en citroen op een warme basis van vanille, muskus, vetiver en patchouli.

Chance is Frans voor geluk en deze geluksbrenger is ontworpen door Chanels voormalige hoofdperfumeur, Jacques Polge. In tegenstelling tot traditionele parfums met piramide-achtige tonen die zich ontwikkelen van top tot midden tot basis, is Chance een dynamisch en steeds veranderend aroma dat je blijft verrassen.

De fles is een cirkel met zilveren afwerking en wanneer de vier Chance-parfums bij elkaar worden geplaatst, vormen ze een klavertje vier. De dop heeft de vorm van een dobbelsteen - neem jij de kans?

Chance werd in 2003 uitgebracht door Chanel.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer