€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

CH door Carolina Herrera

Per Pagina
Sorteren
CH van Carolina Herrera is een geur voor vrouwen die een frisse opening heeft, maar dan overgaat in bloemen en oosters als de geur opdroogt.

De compositie begint met frisse noten van sinaasappel, bergamot, grapefruit en citroen die zich ontwikkelen met warme bloemenakkoorden van oranjebloesem, roos en jasmijn in het hart. Wanneer de florale noten opdrogen onthullen ze een rijke basis van leer, kaneel en hout met een snufje praline die de basis een vrouwelijk tintje geeft.

Carolina Herrera staat bekend om haar elegante en verfijnde producten en CH is geen uitzondering. Deze warme, maar frisse geur die perfect is voor overdag is verpakt in rood leer met en versierd met gouden C- en H-bedels die aan een rood lint bungelen. De fles is gemaakt van metaal en leer, een combinatie van klassieke en moderne elementen die bij deze tijdloze geur past.

De originele CH werd uitgebracht in 2007, gevolgd door verschillende goed ontvangen flankers vanwege zijn populariteit.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer