€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Elke Bestelling
100% Originele Producten

Euphoria door Calvin Klein

Per Pagina
Sorteren
Calvin Klein Euphoria is een floraal luchtje voor vrouwen.

Het Euphoria-parfum is een samenstelling bestaande uit donkere en exotische noten die samen een intense fruitige en florale geur vormen. De mysterieuze geur opent met akkoorden van persimmon, framboos, passievrucht, perzik, groene tonen en granaatappel. In het hart is een boeket van champakbloem, zwarte orchidee en lotusbloesem te vinden op een basis van vanille, patchouli, mahonie, muskus, vloeibare amber en zwarte viooltjes.

Het parfum van Calvin Klein werd uitgebracht in 2005 en is vanwege zijn populariteit zijn er meerdere varianten op dit luchtje uitgebracht.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.

Selecteer Taal

Bekijk deze site in het Nederlands

Doorgaan

Voir ce site en français

Continuer